Πανζουρλισμός για Παναθηναϊκό!

13/09/2014 - 00:04

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γιάννης Ματζουράκης τον Ανρί Καμαρά για να διαπιστώσει το αν ο έμπειρος επιθετικός θα είναι σε θέση τουλάχιστον να καθίσει στον πάγκο και να βοηθήσει στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γιάννης Ματζουράκης τον Ανρί Καμαρά για να διαπιστώσει το αν ο έμπειρος επιθετικός θα είναι σε θέση τουλάχιστον να καθίσει στον πάγκο και να βοηθήσει στη διάρκεια του παιχνιδιού. Στον αντίποδα, ο «Ρουμάνος» έχει στη διάθεσή του το Στεφάνοβιτς και θα ξεκαθαρίσει την Κυριακή το ποιους θα επιλέξει στη γραμμή της επίθεσης, με το Χουάνμα να είναι φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή στο παιχνίδι που έχει σημάνει «συναγερμό» σε όλον το φίλαθλο κόσμο της Λέσβου!

Παράλληλα, οι φίλαθλοι της Λέσβου που ζουν και αναπνέουν εδώ και δύο εβδομάδες για το μεγάλο παιχνίδι της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό, ετοιμάζουν να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο και με τους φίλους του «τριφυλλιού» ειδικότερα, μία θερμή υποδοχή στην «πράσινη» αποστολή.

«Πράσινος» ενθουσιασμός!

Πιο συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη αναμένεται να βρεθούν σήμερα στις 3:30 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, για να υποδεχτούν τα ινδάλματά τους. Παράλληλα αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου η απονομή τιμητικής πλακέτας από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη, στον προπονητή των «πρασίνων», Γιάννη Αναστασίου, όπως και από το Σύνδεσμο Ηπειρωτών της Λέσβου, δεδομένου ότι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει καταγωγή από την Άρτα. Η όλη εκδήλωση από μεριάς των Μυτιληνιών φίλων του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Silver Bay», όπου θα καταλύσει η λαοφιλής ομάδα της Αθήνας.

Στα αξιοσημείωτα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, είναι πως αναμένεται την Κυριακή στον Ταρλά να βρεθούν σημαντικά στελέχη της διοίκησης της ομάδας της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί διευθυντές Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας και Νίκος Νταμπίζας.

«Να τελειώνουμε τις φάσεις…»

Στα καθαρά αγωνιστικά πριν το παιχνίδι, ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει Καλλονής, τόνισε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

«Το ματς με την Καλλονή είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το περσινό, καθώς επέστρεψε στο σπίτι της, ενώ θα είναι και γεμάτο το γήπεδο την Κυριακή... Τι παιχνίδι περιμένετε απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τις πρώτες αγωνιστικές;

«Ξεκίνησε πολύ καλά η Καλλονή και με την επιστροφή της στο νησί, νομίζω ότι δείχνει και σταθερή στα αποτελέσματα. Πήρε ένα σημαντικό βαθμό την 1η Αγωνιστική στην Τούμπα και είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη.

Έχει δημιουργικούς παίκτες, παίζουν στην έδρα τους, έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, γιατί έχουν πάρει τέσσερις από τους έξι βαθμούς, αλλά αυτό που έχει σημασία για μένα, είναι το πώς θα παρουσιαστούμε. Γιατί νομίζω ότι το σημαντικό για την ομάδα μου είναι το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς.

Σίγουρα σεβόμαστε την Καλλονή και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει, είναι πώς θα παρουσιαστεί η δική μας ομάδα ώστε να είναι έτοιμη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες σας για να μη γίνετε... καρδιακοί, όπως είπατε μετά το ματς με τον Πανιώνιο;

«Να τελειώνουν τις φάσεις πιο γρήγορα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey