Cuba Break

29/08/2014 - 16:55

Μετά από το καθιερωμένο διάλειμμά μας για τις καλοκαιρινές διακοπές, επανερχόμαστε στις επάλξεις και η επιστροφή μας θα είναι δυναμική! Άλλωστε, έχουμε όλο το απαραίτητο υλικό με τα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μετά από το καθιερωμένο διάλειμμά μας για τις καλοκαιρινές διακοπές, επανερχόμαστε στις επάλξεις και η επιστροφή μας θα είναι δυναμική! Άλλωστε, έχουμε όλο το απαραίτητο υλικό με τα περισσότερα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΚΠΡ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Οι αποδόσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι φαίνονται ιδανικές για την επικράτηση της Νιουκάστλ, αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Σάντερλαντ δεν είναι καθόλου κακή ομάδα και μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο «Λόφτους Ρόουντ».
Εκτίμηση: X

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Δύσκολο ματς, αλλά κατά την άποψή μας η Γουέστ Μπρομ θα δυσκολευτεί πολύ για να τα καταφέρει, οπότε δε θα ήταν άσχημη ιδέα να ρισκάρουμε στη Σουόνσι. Οι «Σουάνς» γνωρίζουν πολύ καλά πως για να μείνουν στην κατηγορία, θα πρέπει αυτά τα ματς να τα κερδίζουν και ακριβώς αυτό θα κάνουν απέναντι στην ασθενή αμυντικά Γουέστ Μπρομ.
Eκτίμηση: 1

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Παραφουσκωμένη είναι η τιμή τους «άσσου». Μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τη Γουέστ Χαμ, η οποία μπορεί να εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά δεν είναι η Τσέλσι. Η Σαουθάμπτον θα παλέψει σθεναρά και το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάρει αποτέλεσμα.
Εκτίμηση: 2


+ TO EΞΤΡΑ:

ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ - ΘΕΛΤΑ
Το ότι η Κόρντομπα έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης την 1η αγωνιστική, δε μας... λέει κάτι. Η Θέλτα κέρδισε τη Χετάφε στο «Μπαλαΐδος», αλλά και αυτό δεν είναι μια σημαντική πληροφορία. Οι μπουκ φαίνεται να δίνουν ένα μικρό αβαντάζ στη φιλοξενούμενη και το χάντικαπ έχει μοιραστεί δίκαια. Το στοίχημα αξίας εντοπίζεται στον «άσσο». Η «μικρή» Κόρντομπα μπορεί να φανεί... γίγαντας μπροστά στην ομάδα από τη Γαλικία.
Εκτίμηση: 1

 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

- O προπονητής τής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, προσπαθεί να πάρει στην ομάδα του το μεσοεπιθετικό τής Γιουβέντους Αρτούρο Βιντάλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες, καθώς το μεταγραφικό «παράθυρο» θα κλείσει την 1η Σεπτεμβρίου.

- Στη Λίβερπουλ παλεύουν για να κλείσουν τον 26χρονο πρώην παίκτη τής Άρσεναλ και νυν της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Σονγκ.

- Ο 39χρονος πλέον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία και συγκεκριμένα στην Ντέλχι Ντυνάμος, μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Σύδνεϋ ΦΚ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey