Κατ’ αρχήν συμφωνία ΑΕΛΚ και Αιολικού για κοινή χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ.

Κι όμως, τα βρήκαν!

29/08/2014 - 16:52

Την τελευταία απόφαση επί θητείας του στην προεδρία του νομικού προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου εξέδωσε χθες ο Κώστας Αστυρακάκης, ανακοινώνοντας πέραν της χορήγησης παραχωρητηρίου για τους αγώνες της Καλλονής με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, και την πολυπόθητη εδώ και μήνες είδηση.

Την τελευταία απόφαση επί θητείας του στην pροεδρία του νομικού προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου εξέδωσε χθες ο Κώστας Αστυρακάκης, ανακοινώνοντας πέραν της χορήγησης παραχωρητηρίου για τους αγώνες της Καλλονής με Εργοτέλη και Παναθηναϊκό, και την πολυπόθητη εδώ και μήνες είδηση.

Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι οι διοικήσεις Καλλονής και Αιολικού -επιτέλους- ήρθαν σε συμφωνία για την από κοινού χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου Αθλητισμού επί δημαρχίας Δημήτρη Βουνάτσου, εκπρόσωποι των διοικήσεων των ομάδων συναντήθηκαν στο περιθώριο αυτής ατύπως και κατέληξαν σε νέα μεταξύ τους συμφωνία, για τη χρήση του Ταρλά για περιορισμένο αριθμό αγώνων και στον Αιολικό.

Τι απομένει καθαρά διαδικαστικά…
Για να μη δημιουργούνται βέβαια παρερμηνείες, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπεγράφη ακόμα από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ το νέο παραχωρητήριο, που ορίζει και τη χρήση του νέου γηπέδου και από τον Αιολικό, αλλά μετά και την έντονη πίεση της Super League και του χθεσινού τελεσιγράφου του δημάρχου Σπύρου Γαληνού, η διοίκηση της εκπροσώπου μας στην Α΄ Εθνική αναγνώρισε για πρώτη φορά ουσιαστικά πως στον Ταρλά θα αγωνιστεί για ένα συγκεκριμένο αριθμό αγώνων και ο Αιολικός.

Πρακτικά τούτο σημαίνει πως η νέα σύνθεση του νομικού προσώπου δημαρχίας του Σπύρου Γαληνού θα περιμένει τις επόμενες ημέρες την υπογραφή από την ΠΑΕ του καινούργιου παραχωρητηρίου που έχει εισηγηθεί ο ίδιος ο νέος δήμαρχος με τον απερχόμενο πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ., Κώστα Αστυρακάκη, και θα ορίζει την από κοινού χρήση του Σταδίου από τις δύο λεσβιακές ομάδες. Κατόπιν, θα πρέπει να ενημερωθεί και η Super League από την ίδια την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την εξέλιξη αυτή, για να δώσει και εκείνη με τη σειρά της τη συγκατάθεσή της στην Καλλονή, προκειμένου να αγωνιστεί με τους όρους του νέου παραχωρητηρίου στα εντός έδρας παιχνίδια της που έπονται αυτού με τον Παναθηναϊκό.

Στην ανακοίνωσή του, ο απερχόμενος πλέον πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Αστυρακάκης, που χειρίστηκε το τελευταίο τρίμηνο μία από τις πλέον δισεπίλυτες υποθέσεις, εξέφρασε χαρακτηριστικά την ευαρέσκειά του: «Επιτέλους ο δυο εκπρόσωποί μας στα εθνικά πρωταθλήματα συμφώνησαν μεταξύ τους, κάτι που εξ αρχής σταθερά επιδιώξαμε.

Μετά τη σημερινή συμφωνία, ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις δύο ομάδες μας, ΑΕΛ Καλλονής και ΑΕΠΣ Αιολικός, να αγωνίζονται στη Μυτιλήνη».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey