Το Σάββατο η Καλλονή υποδέχεται τον Εργοτέλη, στο πρώτο παιχνίδι επιπέδου Α΄ Εθνικής που θα γίνει ποτέ στη Λέσβο!

Έφτασε η μεγάλη στιγμή!

29/08/2014 - 16:46

Και η αντίστροφη μέτρηση για μία ακόμη μεγάλη στιγμή για την ιστορία του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Και η αντίστροφη μέτρηση για μία ακόμη μεγάλη στιγμή για την ιστορία του Λεσβιακού Ποδοσφαίρου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Καλλονή θα πραγματοποιούσε χτες, πέραν του καθιερωμένου αγιασμού για τη νέα χρονιά, και την τελευταία της προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης πριν το πρώτο παιχνίδι επιπέδου Super League που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο, το Σάββατο (19:15) απέναντι στον Εργοτέλη.

Η Καλλονή θα στερηθεί -όπως όλα δείχνουν- τις υπηρεσίες του μεγάλου της πρωταγωνιστή στην Τούμπα, Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Ωστόσο ποντάρει πολλά στην ενεργοποίηση των Χουάνμα, Μίνγκα και Ναβάρο, που έλειπαν στην πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου έχει ξεκινήσει από χτες και ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων καταγράφεται ως πολύ μεγάλο.

Η Καλλονή μετά την εξαιρετική της εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ που της απέφερε την ισοπαλία, θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στη σαιζόν και να ξεκινήσει, όπως και πέρυσι, ιδανικά στο Πρωτάθλημα, με το Γιάννη Ματζουράκη να θεωρεί -δικαίως- πως οι τρεις βαθμοί απέναντι στην κρητική ομάδα είναι αναγκαιότητα για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Μίνγκας και Χουάνμα διεκδικούν θέση
Στα καθαρά αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση θα έδειχνε πολλά σε ό,τι αφορά στα σχέδια του «Ρουμάνου», ο οποίος φυσικά και υπολογίζει τους Χουάνμα και Μίνγκα που ήταν τιμωρημένοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, με έναν εξ αυτών να διεκδικεί τη θέση τού Καμαρά στο βασικό σχήμα.

Επιπλέον, έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Καλλονής εμφανίζεται και ο Τσίμο Ναβάρο, ενώ αντίθετα συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα ο Στεφάνοβιτς και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Χθες επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα ο αγιασμός της ομάδας από τον π. Κομνηνό, καθώς και η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζαχαριάδης από τη Μακεδονία, με βοηθούς τους Δημητριάδη του ίδιου Συνδέσμου και Χασάν Κούλα (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λιαχούδης και παρατηρητής ο Γιαννόπουλος (Αθηνών).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey