Η Καλλονή ανανέωσε με το Μανούσο, ανακοίνωσε συνεργασία με τον καταξιωμένο φυσιοθεραπευτή Δ. Τάκα και επανέφερε ως γενικό υπεύθυνο των Ακαδημιών τον Αγγελώνια

Φτιάχνοντας τη νέα ΑΕΛΚ σε όλα τα επίπεδα…

09/07/2014 - 16:26

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Καλλονής στη Μυτιλήνη και στο «Γεώργιος Σκούφος».

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Καλλονής στη Μυτιλήνη και στο «Γεώργιος Σκούφος».

Ο Γιάννης Ματζουράκης, στο διάστημα παραμονής της ομάδας στη Λέσβο, έχει εστιάσει στον τομέα της φυσικής κατάστασης και κρατάει την… μπάλα για αργότερα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει ζητήσει από τη διοίκηση την ολοκλήρωση των μεταγραφών μέχρι τις 17 Ιουλίου, ημερομηνία που η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία. Οι τρεις μεταγραφές που φέρεται να έχει ζητήσει ο «Ρουμάνος», είναι ένας τερματοφύλακας και ένας στόπερ, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, καθώς και ένας αμυντικός μέσος.

Παράλληλα, η Καλλονή συνεχίζει τις ανακοινώσεις που ενημερώνουν για τους νέους της συνεργάτες, με σημαντικότερη να καταγράφεται η ανακοίνωσης της πρόσληψης του φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Τάκα, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Αιολικό.

Ο πολύπειρος και καταξιωμένος στο χώρο του αθλητισμού και της φυσιοθεραπείας Δημήτρης Τάκας θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, συμβάλλοντας με την τεχνογνωσία του στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική ετοιμότητα και αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ματζουράκη.

Ως «δερβέναγας» των τμημάτων υποδομής της Καλλονής ανέλαβε, σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο άλλοτε γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Δημήτρης Αγγελώνιας.

Έμεινε ο αρχηγός
Στο πλαίσιο ανάπτυξης συνεργασιών, η πλέον αξιοσημείωτη είναι αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου για δύο ακόμη χρόνια του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Μανούσου.

Η υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν βέβαιη, οπότε δεν αποτελεί ακριβώς είδηση για τα «μεταγραφικά» τής ΑΕΛΚ και απλά επιβεβαιώθηκε με την επισημοποίησή της προχθές από το Γραφείο Τύπου της ομάδας.

Τρεις ακόμη μεταγραφές;
Επανερχόμενοι στα μεταγραφικά, είναι γνωστό πως η Καλλονή αναζητά τερματοφύλακα, που είναι ακόμα άγνωστο το αν θα προορίζεται για βασικός ή αν θα πλαισιώνει τους Χογκ και Δαύκο, ενώ προέκυψε τις τελευταίες ημέρες και νέο δεδομένο από πλευράς προπονητή, που εισηγήθηκε και την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Αυτή η εξέλιξη είναι άγνωστο το αν αποκλείει την περίπτωση απόκτησης και κεντρικού αμυντικού, που μέχρι προχθές διαφαινόταν ως αναγκαιότητα για το προπονητικό επιτελείο.

Όπως και να ‘χει πάντως, η πληροφορία που διαρρέει από το περιβάλλον του «Ρουμάνου», είναι ότι οι μεταγραφές της ομάδας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Ιουλίου, ημερομηνία που η ΑΕΛΚ θα αναχωρήσει για την Ιταλία και το τελικό «μοντάρισμα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey