Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Κω

29/04/2014 - 19:03

Καταπληκτική παρουσία είχαν δύο Λέσβιοι ταλαντούχοι αθλητές στην Τριεθνή Συνάντηση Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων - Νεανίδων μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας και Τουρκίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας» στην Κω και συγκέντρωσε τα βλέμματα των φίλων του κλασικού αθλητισμού.

Καταπληκτική παρουσία είχαν δύο Λέσβιοι ταλαντούχοι αθλητές στην Τριεθνή Συνάντηση Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων - Νεανίδων μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας και Τουρκίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας» στην Κω και συγκέντρωσε τα βλέμματα των φίλων του κλασικού αθλητισμού. Είχε μάλιστα προηγηθεί προετοιμασία μιας εβδομάδας της Εθνικής ομάδας για τις υποχρεώσεις της διοργάνωσης.


Αρκετά καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στην Τριεθνή Συνάντηση Παίδων - Κορασίδων - Εφήβων – Νεανίδων, που έγινε στην Κω

Οι Πέτρος Χατζίου και Φανούρης Θεριουδάκης είχαν πάρα πολύ καλή παρουσία στους αγώνες παρά την ελλιπή προετοιμασία τους καθώς τα παιδιά καλούνται να προπονούνται εκτός του γηπέδου Μυτιλήνης –λόγω των έργων- είτε στον δρόμο, είτε στο γυμναστήριο, γεγονός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του κλασικού αθλητισμού, που ζητούν να βρεθεί λύση ώστε τουλάχιστον τα παιδιά των Εθνικών ομάδων, των οποίων το επίπεδο είναι υψηλό, να μπορέσουν να σταθούν με συνέπεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να μην οδηγηθούν σε καταστροφική χρονιά.

Ο Πέτρος Χατζίου στο επί κοντώ, πήδηξε 4.85μ., κατακτώντας την πρώτη θέση, με τον νεαρό επικοντιστή να έχει βάλει στόχο το όριο και τα πέντε μέτρα, που θα τον στείλουν στο Παγκόσμιο της Αμερικής τον προσεχή Ιούλιο. Από την άλλη, ο Θεριουδάκης είχε καλή επίδοση στον ακοντισμό με βολή 60.4μ., βάζοντας και αυτός στόχο την παρουσία του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στις 25 Μαΐου, διοργάνωση η οποία αποτελεί πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες των μικρών στην Κίνα.

Να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά παιδιά μαζί με την Τζοάνα Λιτσολάρι και την Μιχαέλα Φιάσκα θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο Ο.Α.Κ.Α., έχοντας σοβαρές πιθανότητες να γυρίσουν με ένα μετάλλιο. Η Φιάσκα θα λάβει μέρος στα 3χλμ., η Λιτσολάρι στα 200μ.,ο Χατζίου στο επί κοντώ και ο Θεριουδάκης στον ακοντισμό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey