ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις Ζαχαρής - Βέντος στην ΑΕΚ

23/04/2014 - 16:15

Για πέντε μέρες βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Οδ. Ελύτη και συγκεκριμένα οι Λευτέρης Ζαχαρής (γκολκίπερ), Μιχάλης Βέντος (επιθετικός) και Χρήστος Μαρίνος (επιθετικός), ο πιο μικρός της παρέας, ώστε να περάσουν από το μικροσκόπιο των υπεύθυνων προπονητών Χάρη Κοπιτσή, Χατζόπουλο και Μιχάλη Χατζητάσιο.

Για πέντε μέρες βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Οδ. Ελύτη και συγκεκριμένα οι Λευτέρης Ζαχαρής (γκολκίπερ), Μιχάλης Βέντος (επιθετικός) και Χρήστος Μαρίνος (επιθετικός), ο πιο μικρός της παρέας, ώστε να περάσουν από το μικροσκόπιο των υπεύθυνων προπονητών Χάρη Κοπιτσή, Χατζόπουλο και Μιχάλη Χατζητάσιο. Να σημειωθεί ότι τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας της αθηναϊκής ομάδας είναι ο Άκης Ζήκος.

Η επίσκεψη των παιδιών για δοκιμή ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε ο 16χρονος Δημήτρης Ψάνης του Παλλεσβιακού, ο οποίος πρόσφατα είχε πάει στην ΑΕΚ για τον ίδιο σκοπό και μάλιστα έπεισε τους ανθρώπους της για την αγωνιστική του αξία και σε δύο μήνες ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Αθήνα για το μεγάλο όνειρο του, που γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Το ίδιο φυσικά θέλουν και οι άλλοι παίκτες με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι Ζαχαρής και Βέντος άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις - ο Ζαχαρής δούλεψε σε υψηλό επίπεδο για τους γκολκίπερ από τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, όπως βέβαια και ο Μιχάλης Βέντος.

Αγωνίστηκαν με την ομάδα U17 της ΑΕΚ, η οποία παίζει στο πρωτάθλημα των Αθηνών, σε φιλικό παιχνίδι και μάλιστα είναι αήττητοι. Οι προπονητές εκφράστηκαν με πολύ καλά λόγια στον Στέλιο Μουντανάρη, τεχνικό του Ελύτη, ο οποίος ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα για τους μικρούς, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Από ό,τι έγινε πάντως γνωστό, ενδέχεται τον Μάιο να κληθούν ξανά για νέα δοκιμή, η οποία θα είναι και η τελική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey