Office 365 για μεσαίες επιχειρήσεις

09/04/2014 - 18:58

Το Office 365 για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 χρήστες, με ανάγκες εργαλείων εταιρικής παραγωγικότητας και ελέγχου IT.

Το Office 365 για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 χρήστες, με ανάγκες εργαλείων εταιρικής παραγωγικότητας και ελέγχου IT.

Θέλετε να περάσετε στο cloud; Αν δε διαφέρετε από τις περισσότερες μεσαίες επιχειρήσεις, τότε πιθανότατα σας απασχολεί αρκετά αυτό το ζήτημα –και έχετε κάθε λόγο για κάτι τέτοιο. Εξάλλου, έχετε τόσο πολλά να σκεφτείτε. Τι πρόκειται να σας κοστίσει το cloud;

Θα δώσει τη δυνατότητα στους εργαζομένους σας να εργαστούν με τον τρόπο και στον τόπο που θέλουν και θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τον έλεγχο; Είναι σίγουρο ότι τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή; Μην ανησυχείτε. Σας καταλαβαίνουμε.

Για αυτό σας προτείνουμε το MicrosoftOffice 365. Το Office 365 είναι μια υπηρεσία η οποία βασίζεται στο cloud, φιλοξενείται από τη Microsoft και συνδυάζει τις γνώριμες εφαρμογές υπολογιστή τού Microsoft Office με επαγγελματικού επιπέδου ηλεκτρονική αλληλογραφία, κοινόχρηστα ημερολόγια, αποστολή άμεσων μηνυμάτων (IM), διάσκεψη με βίντεο και κοινή χρήση αρχείων.

Με το Office 365 θα λάβετε ασφαλή, εταιρικά εργαλεία για ένα προβλέψιμο μηνιαίο κόστος και χωρίς προκαταβολικές επενδύσεις υποδομής. Εργαστείτε ταχύτερα, ουσιαστικά από οπουδήποτε, αξιοποιώντας το Office που γνωρίζετε ήδη!

Πρόσβαση από οπουδήποτε

Μείνετε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Χρησιμοποιήστε το Office σε όλες τις συσκευές σας –PC, Mac, tablet, smartphone.Συνδεθείτε στο Office για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τελευταία έκδοση των εγγράφων σας και τις προσωπικές ρυθμίσεις σας.Συγχρονίστε τα αρχεία σας στις συσκευές σας, χρησιμοποιώντας το SkyDrive Pro για πρόσβαση χωρίς σύνδεση, αυτόματο επανασυγχρονισμό και αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.Όταν βρίσκεστε μακριά από τις συσκευές σας, συνδεθείτε στο Office χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης και πραγματοποιήστε γρήγορη ροή μιας εφαρμογής τού Office σε έναν υπολογιστή, για πλήρεις δυνατότητες προβολής και επεξεργασίας.

Συνεργασία

Προσφέρετε υποστήριξη στο εργατικό δυναμικό σας που μετακινείται συχνά.

Πραγματοποιήστε αποτελεσματικές ηλεκτρονικές συσκέψεις με διασκέψεις βίντεο πολλών συμμετεχόντων, κοινή χρήση οθόνης και λήψη σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο.Δημιουργήστε ένα γραμματοκιβώτιο στο εσωτερικό μιας τοποθεσίας, για να έχετε πρόσβαση στις επικοινωνίες και τα έγγραφα της ομάδας, απ' ευθείας από το Microsoft Outlook.Μοιραστείτε έγγραφα μέσω του SkyDrive Pro ή τοποθεσιών ομάδων Microsoft SharePoint On-line με ελεγχόμενη πρόσβαση.

Εύκολο IT

Απλοποιήστε τη διαχείριση IT.

Απλοποιήστε τη διαχείριση με ένα ενιαίο κέντρο διαχείρισης που βασίζεται στο web.Εγκαταστήστε γρήγορα το Office σε επιτραπέζιους υπολογιστές με απευθείας ροή από το Office 365 –έτοιμο για χρήση μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη στιγμή που θα κάνετε κλικ στην «Εγκατάσταση».Εξασφαλίστε προστασία ενάντια σε λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και επιθέσεις ηλεκτρονικού «ψαρέματος» (phishing).Διασφαλίστε τα αρχεία σας με αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.Με εγγύηση οικονομικής δέσμευσης για χρόνο συνεχούς λειτουργίας 99,9%.

Κορυφαία σχέση τιμής - απόδοσης

Εκμεταλλευτείτε την επένδυσή σας στο έπακρο

Εργαλεία επαγγελματικού επιπέδου σχεδιασμένα για την επιχείρησή σας.Μόνιμη εξασφάλιση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με προβλέψιμο μηνιαίο κόστος.Απλοποιημένη παραχώρηση αδειών χρήσης σε έως και 5 συσκευές ανά χρήστη.Χωρίς προκαταβολικά έξοδα αδειών χρήσης.Εύκολη προσθήκη ή διαγραφή χρηστών ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Τι περιλαμβάνεται στο Office 365;

Οικεία εμπειρία Office

Αποκτήστε πρόσβαση από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή, στις κορυφαίες εφαρμογές παραγωγικότητας του κόσμου.

Έχετε πάντοτε την πιο πρόσφατη έκδοση εφαρμογών υπολογιστή τού Office (π.χ. Word, Excel) με άδεια χρήσης υπό τη μορφή συνδρομής.Κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Office σε έως και 5 PC ή Mac, καθώς και κινητές συσκευές.Πραγματοποιήστε ροή οποιασδήποτε εφαρμογής τού Office σε έναν υπολογιστή ενώ ταξιδεύετε.Αναπτύξτε το Office σε επιτραπέζιους υπολογιστές γρήγορα και χωρίς κόπο.

Ηλεκτρονική αλληλογραφία επαγγελματικού επιπέδου

Αποκτήστε πρόσβαση στην ηλεκτρονική αλληλογραφία, τα κοινόχρηστα ημερολόγια και τις επαφές σας από το PC, το Mac, το smartphone, το tablet και το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Φιλοξενία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας επαγγελματικού επιπέδου και κοινόχρηστο ημερολόγιο.Γραμματοκιβώτια χρηστών χωρητικότητας 25 GB με συνημμένα έως 25 MB.Πλήρης προστασία ενάντια σε ανεπιθύμητη αλληλογραφία και λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας.Ρύθμιση και διαχείριση πρόσβασης από κινητές συσκευές και πολιτικών.

Ηλεκτρονικές συσκέψεις

Οργανώστε αποτελεσματικά ηλεκτρονικές συσκέψεις με βίντεο HD, κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας και λήψη σημειώσεων σε πραγματικό χρόνο.

Οι δυνατότητες συσκέψεων περιλαμβάνουν ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (IM), ήχο, βίντεο HD, κοινή χρήση επιφάνειας εργασίας και λήψη σημειώσεων –με άτομα τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό της επιχείρησής σας.Παρουσία και πρόσβαση σε άτομα σε όλες τις υπηρεσίες.Σύνδεση με επαφές τού Skype με χρήση παρουσίας, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και φωνής.

Κοινή χρήση εγγράφων

Μοιραστείτε εύκολα έγγραφα και πληροφορίες με συναδέλφους και πελάτες μέσα από μία κεντρική τοποθεσία.

Χρησιμοποιήστε τοποθεσίες ομάδας για να μοιραστείτε έγγραφα εσωτερικά και εξωτερικά.Αποθηκεύστε στο cloud και συγχρονίστε με τις συσκευές σας για πρόσβαση εκτός σύνδεσης και από κινητές συσκευές, με χρήση τού SkyDrive Pro.Επεξεργαστείτε έγγραφα ταυτόχρονα με άλλους.Αποκτήστε εργαλεία για να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε μια τοποθεσία web που είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey