Κ-17: ΟΦΗ – ΑΕΛΚ 3-0

Νίκησε η ατυχία…

18/03/2014 - 17:35

Ήττα με 3-0 που σημαδεύτηκε από τρεις τραυματισμούς, δέχτηκε η Κ-17 της Καλλονής κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου γύρου Superleague ΟΠΑΠ U-17.

Ήττα με 3-0 που σημαδεύτηκε από τρεις τραυματισμούς, δέχτηκε η Κ-17 της Καλλονής κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου γύρου Superleague ΟΠΑΠ U-17. Από το πρώτο κιόλας λεπτό, οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Γιώργου Βουρλή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής για να του κάνουν ράμματα. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό με τον Πλευράκη και ακολούθησαν Μεταξάκης και Βαρδάκης στο 35΄ και στο 44΄ αντίστοιχα, που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη του αγώνα, η Καλλονή αντιμετώπισε άλλους δυο τραυματισμούς, των Βαγγέλη Νείρο (που μεταφέρθηκε ομοίως στο νοσοκομείο για ράμματα) και Δημήτρη Λεβεντέλλη, ο οποίος βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με διάστρεμμα. Παρόλη την κακοτυχία της, η ΑΕΛΚ το πάλεψε και ανέβασε ρυθμούς, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει παραμένοντας το 3-0 έως το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Κ-17, Φώτης Κοκκινέλλης, δήλωσε στο aelk.gr: «Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, σίγουρα η φάση του τραυματισμού του Βουρλή από το πρώτο κιόλας λεπτό, επηρέασε αρνητικά ψυχολογίες. Αν εξαιρέσουμε τις δύο καλές ευκαιρίες μετά το 1-0 και την πολύ καλή ενέργεια του αντιπάλου σε αυτό το γκολ, το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό. Στο β΄ ημίχρονο, είχαμε δυστυχώς άλλους δύο τραυματισμούς παικτών μας, οι οποίοι βγήκαν εκτός. Βασικό είναι να μάθουμε ότι το παιχνίδι αρχίζει και τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή και όχι να στηριζόμαστε μόνο σε μερικές φάσεις. Στο σημείο που βρισκόμαστε και με άλλους πέντε νέους παίκτες στην ενδεκάδα, γίνονται λάθη αλλά είναι φυσιολογικό. Συνεχίζουμε για το καλύτερο με τη συμμετοχή όλων των παιδιών στην τρίτη αυτή φάση του πρωταθλήματος».

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ: Οικονομάκης, Τσατσάκης, Χατζάκης, Παπουτσάκης, Κριτσοτάκης, Κοντογιάννης, Λεμπιδάκης, Πλευράκης, Βαρδάκης, Μανιάδης, Μεταξάκης

ΑΕΛΚ: Βαλσάμης, Λεβεντέλλης (60΄ Θωμαΐδης), Τηνιακός, Καραγιώργης, Βαγγελάκης, Δράκος, Γιαζιτζόγλου (55΄ Νείρος ) (60΄ Μπουλμπούλης), Χαμσαλάρι (55΄ Ξινός), Πιπεράς, Κλάους, Βουρλής (2΄ Μερτζάνης)

 

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 3ου γύρου:

 

Για τις θέσεις 1-7:

Λεβαδειακός – Εργοτέλης 0-0

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-1

 

Για τις θέσεις 8-11:

Απόλλων Σμ. – Αστέρας Τρ. 2-1

ΟΦΗ – ΑΕΛ Καλλονής 3-0

 

Η βαθμολογία:

 

Για τις θέσεις 1-7:

1. Ολυμπιακός      51

2. Παναθηναϊκός  47

3. Πανιώνιος         42

4. Εργοτέλης         39

5. Ατρόμητος        35

6. Λεβαδειακός     26

7. Πλατανιάς         23

 

Για τις θέσεις 8-11:

1. Απόλλων Σμύρνης           20

2. Αστέρας Τρίπολης           20

3. ΟΦΗ  18

4. ΑΕΛ Καλλονής                18

 

 Η επόμενη 3η αγωνιστική 3ου γύρου:

 

Για τις θέσεις 1-7:

Ατρόμητος – Λεβαδειακός

Εργοτέλης – Πλατανιάς

Πανιώνιος – Ολυμπιακός

Ρεπό: Παναθηναϊκός

 

Για τις θέσεις 8-11:

Απόλλων Σμ. – Αστέρας Τρ.

ΟΦΗ – ΑΕΛ Καλλονής

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey