Ο Φώτης Κολαράς του Βύρωνα μιλάει στο «Ε» για την προσπάθεια της ομάδας της Μόριας να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των play-outs

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»

14/03/2014 - 17:22

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν το Βύρωνα στην επικίνδυνη ζώνη, η νίκη της ομάδας της Μόριας την περασμένη αγωνιστική επί του Αιγέα, την επανέφερε σε θέση ισχύος για την αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των play-outs, χωρίς ωστόσο να εξαλείφει και την αγωνία για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν το Βύρωνα στην επικίνδυνη ζώνη, η νίκη της ομάδας της Μόριας την περασμένη αγωνιστική επί του Αιγέα, την επανέφερε σε θέση ισχύος για την αποφυγή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των play-outs, χωρίς ωστόσο να εξαλείφει και την αγωνία για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος στις τελευταίες αγωνιστικές. Γιατί ο κίνδυνος για τον ιστορικό Βύρωνα δεν έχει ακόμη εξαφανιστεί… Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση στη Μόρια, ότι ο Βύρωνας έχει μεγαλύτερη ποιότητα από τους υπόλοιπους αντιπάλους που διεκδικούν μία θέση… εκτός play-outs, αλλά και ένα πρόγραμμα που είναι στα μέτρα του, κόντρα σε αντιπάλους αδιάφορους βαθμολογικά (δύο εκτός, ένα εντός).

Ένας από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας (έχει παίξει ακόμη σε Θησέα, Κεραυνό, Ερμή), ο Φώτης Κολαράς, δίνει σήμερα μέσω του «Ε» τη δική του εκδοχή για τη μάχη της παραμονής, αλλά και τις πιθανότητες που δίνει στην ομάδα του ως προς την προσπάθειά της να ξεμπλέξει από τα χαμηλά σκαλοπάτια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα πάντα είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του για να σώσουν τη χρονιά.

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν, Φώτη, και η ομάδα σου ακόμη δε νιώθει ασφαλής. Σας πειράζει το γεγονός ότι βρεθήκατε τώρα στο τέλος, να προσπαθείτε να κρατηθείτε μακριά από τα play-outs;
«Σίγουρα και δε νιώθουμε καλά όταν σε κάθε παιχνίδι αναγκαζόμαστε να παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Η νίκη που πήραμε με τον Αιγέα όμως, μας δίνει δύναμη στα πόδια μας και μεγάλη αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα που έχουμε. Αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτήν. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω και τίποτα άλλο.»

Στα τρία τελευταία παιχνίδια παίζετε την ύπαρξή σας… Πόσο σας αγχώνει αυτό;
«Κάθε παιχνίδι είναι για την ομάδα μου δίκωπο μαχαίρι, ένας τελικός τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι που χάσαμε αδικαιολόγητους βαθμούς και βρισκόμαστε τώρα να παλεύουμε να πάρουμε μια θέση μακριά από τα play-outs. Πιστεύω όμως ότι έστω και στο τέλος, θα τα καταφέρουμε.»

Δύο εκτός με τους αδιάφορους Όλυμπο και Διαγόρα, και ένα εντός με τα πεσμένα Λιονταράκια είναι το πρόγραμμά σας… Πόσο εύκολο ή δύσκολο κατά τη γνώμη σου είναι το έργο σας;
«Εδώ που φθάσαμε, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι δύσκολα, κρίσιμα και καθοριστικά για το μέλλον μας. Όλα χρειάζονται την πρέπουσα προσοχή για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. Πιστεύω, όμως, ότι με δύο νίκες θα έχουμε εξασφαλιστεί, γιατί και οι αντίπαλοί μας θα έχουν απώλειες.»

Ποια ομάδα από αυτές που βρίσκονται χαμηλά στον πίνακα, θεωρητικά έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα;
«Αν εξαιρέσουμε τον Παπανικολή και τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας που θα είναι οι δύο ομάδες στη διαδικασία αυτή, πιστεύω ότι Άναξος και Αλκιβιάδης έχουν και αυτοί δύσκολο πρόγραμμα, με Ελύτη, Γέρα, Αιγέα και Όλυμπο, και καταλαβαίνει κανείς ότι τίποτα δεν είναι εύκολο…»

Τι έφταιξε και φτάσατε μέχρι εδώ;
«Πολλά τα προβλήματα με την αποχώρηση παικτών και την αλλαγή προπονητών, που δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί την ομάδα. Ευτυχώς, πάντως, που ανέλαβε ο Παναγιώτης Μαϊστρέλλης, μαζί με το Δημήτρη Χατζητζομπάνη, την τεχνική ηγεσία, οι οποίοι είναι “γέννημα - θρέμμα” της ομάδας και γνώστες των αποδυτηρίων, και προσπαθούν κι αυτοί, με εμάς, τη διοίκηση και τον κόσμο να δώσουμε το μεγάλο μας αγώνα για την επιβίωση και να βγει ο Βύρωνας από το αδιέξοδο. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey