CUBA BREAK

12/07/2013 - 15:46

Xαίρετε! Δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα την περασμένη εβδομάδα και αν ήμαστε λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα καλύτερο συνολικό ταμείο.

Xαίρετε! Δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα την περασμένη εβδομάδα και αν ήμαστε λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα καλύτερο συνολικό ταμείο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κινηθούμε διαφορετικά σε ό,τι αφορά στην επιλογή των αγώνων μας, καθώς δεν έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε από μεγάλη ποικιλία αγώνων. Αναγκαστικά θα... επιστρατεύσουμε παιχνίδια ακόμα και από πρωταθλήματα που μέχρι τώρα δεν αγγίζαμε, όπως αυτό της Ελβετίας.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΣΙΟΝ
Το ματς είναι ντέρμπυ και μόνο αν αλλάξει το χάντικαπ κατά των γηπεδούχων, θα έχουμε λόγο να ποντάρουμε σε αυτούς. Οι τιμές σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλές για πρώτη αγωνιστική. Θεωρούμε πως η Σιόν έχει πιθανότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και είναι προτιμότερο να ποντάρουμε πάνω της, παρά στη Γιουνγκ Μπόις.
Εκτίμηση: 1

ΝΤΑΛΛΑΣ - ΣΩΛΤ ΛΕΪΚ
Η Σωλτ Λέικ μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα τού Ντάλλας, αλλά μας προξενεί εντύπωση που βρίσκεται τόσο ψηλά το «διπλό». Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα σχεδόν αψεγάδιαστο πινακάκι με συνεχόμενες επιτυχίες και θα ήταν λογικό οι μπουκ να τους σέβονται λίγο περισσότερο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τα πρόσφατα αποτελέσματα του Ντάλλας...
Εκτίμηση: 1

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΣΙΚΑΓΟ
Σούπερ ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αμφότερες είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη. Οι μπουκ έχουν υποτιμήσει λίγο το Σικάγο και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και σίγουρα έχουν τις δυνάμεις για να σταθούν στην έδρα τού Βανκούβερ. Αξίζει τον κόπο να ρισκάρουμε.
Εκτίμηση: X


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ:


MΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΤΟΥΡΚΟΥ

Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτήν τη φορά από το Φινλανδικό Πρωτάθλημα. Η Μιλικόσκι, ωστόσο, φαίνεται να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Το χάντικαπ που προσφέρεται στο συγκεκριμένο ματς, ευνοεί τους γηπεδούχους. Η Τούρκου θα δώσει τη μάχη της, αλλά, έστω και δύσκολα, θα υποκύψει...
Εκτίμηση: 1


ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

> Κίνηση ματ ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτυ, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι ικανή να κινήσει γη και ουρανό για να τα καταφέρει...

> Την ίδια ώρα, η Ρεάλ Μαδρίτης δε μένει άπραγη και ετοιμάζεται να «κλέψει» το Λουίς Σουάρεζ μέσα από τα χέρια της Άρσεναλ. Η πρόταση μαμούθ των Μαδριλένων κυμαίνεται στα 46 εκατ. ευρώ.

> Η Μάντσεστερ Σίτυ, όμως, δε σταματάει μόνο στον... Ρονάλντο. Ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι, θέλει να φέρει διακαώς τον 23χρονο φορ τής Φιορεντίνα, Στέφαν Γιόβετιτς, στο Μάντσεστερ...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey