ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμησε ομάδες και πρόσωπα ο Θησέας

10/05/2013 - 16:41

Σε τρεις τιμητικές διακρίσεις προέβη η διοίκηση του Θησέα Παναγιούδας το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.

Σε τρεις τιμητικές διακρίσεις προέβη η διοίκηση του Θησέα Παναγιούδας το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης.


Η χρονιά για τον συμπαθή σύλλογο κύλησε πολύ όμορφα με τα κορίτσια να κατακτάνε τον τίτλο του πρωταθλητή και να ετοιμάζονται τώρα να συμμετάσχουν στα μπαράζ με τις πρωταθλήτριες ομάδες του Αιγαίου. Επίσης η ανδρική ομάδα κατέκτησε στην κανονική περίοδο την τρίτη θέση λαμβάνοντας μέρος στα πλέι οφ για τον τίτλο και τέλος μια σημαντική αθλήτρια του συλλόγου, που πρόσφερε πολλά στην ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια, η Νίκη Χατζηαργυρίου πήρε απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όλους εκείνους, η δραστήρια διοίκηση, με ακούραστους εργάτες τον πρόεδρο Βαγγέλη Βιόλατζη, το Λευτέρη Γιαννακέλη και όλους τους υπόλοιπους, ήθελε να τους ευχαριστήσει για την όμορφη χρονιά που προσέφεραν στο Θησέα.


Φανερά συγκινημένος αλλά χαρούμενος, ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια. Είπε ότι η αποστολή των γυναικών είναι δύσκολη στα μπαράζ ανόδου για την Α2, αλλά δεν έκρυψε και το μεγάλο του παράπονο ότι ο σύλλογος δεν διαθέτει ένα σωστό γήπεδο, να το χρησιμοποιεί για τις ανάγκες των παιδιών που απαρτίζουν τον σύλλογο. Τόσες προσπάθειες μα καμία δεν καρποφόρησε, ήταν το μεγάλο παράπονο του κ. Βιόλατζη.


Από την πλευρά του, ο προπονητής Κώστας Καραμανώλης που πανηγύρισε το δέκατο πρωτάθλημα σε δεκατρία χρόνια ζωής του Θησέα, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις ομάδες του συλλόγου και δήλωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με περισσότερο ζήλο, για να φθάσει ακόμη πιο ψηλά ο Θησέας. Και εκείνος πάντως δεν έκρυψε το παράπονο του για το γήπεδο που υπάρχει και δεν υπάρχει στο χωριό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με λίγα χρήματα αυτό μπορεί να βελτιωθεί και να στεγάσει τις ομάδες. Τέλος, η αρχηγός Θέκλα Κουκουρουβλή έδωσε συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες της, που μαζεύτηκαν λίγο πριν από το τζάμπολ του πρωταθλήματος και πήραν το πρωτάθλημα. Χαρακτήρισε, τέλος, δύσκολη τη συμμετοχή του Θησέα στα μπαράζ ανόδου.


Εφημερίδα Εμπρός, Μυτιλήνη, Λέσβος
Η Νίκη Χατζηαργυργίου τιμάται από τον πρόεδρο Β. Βιόλατζη

Εφημερίδα Εμπρός, Μυτιλήνη, Λέσβος
Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Θησέα με το κύπελλο

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey