ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ - Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝ.-ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ 2-2

«Εκεί στην Α΄ Τοπική» φώναξαν στην Ανεμώτια

10/05/2013 - 16:33

Η τελευταία φορά που ο Ατρόμητος Αν. αγωνίστηκε στην Α΄ Κατηγορία ήταν την περίοδο 1992-1993. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να φθάσουμε στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και να που οι κόποι και ο πρωταθλητισμός των τελευταίων ετών, επιτέλους έπιασαν τόπο.

Η τελευταία φορά που ο Ατρόμητος Αν. αγωνίστηκε στην Α΄ Κατηγορία ήταν την περίοδο 1992-1993. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να φθάσουμε στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και να που οι κόποι και ο πρωταθλητισμός των τελευταίων ετών, επιτέλους έπιασαν τόπο.


Μπορεί να μην πήρε το πρωτάθλημα, όμως μέσω των αγώνων μπαράζ και η δεύτερη θέση ήταν «χρυσή». Ο Ατρόμητος από την Τετάρτη έχει αλλάξει κατηγορία, αφήνοντας τη μιζέρια της Β΄ Τοπικής και ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι ακόμη, για να συναντήσει τους μεγάλους. Δικαιολογημένα λοιπόν, οι χαρές και τα πανηγύρια όλων στο χωριό.


Μπορεί η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, ο οποίος έβαλε το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα της ομάδας, να μην κέρδισε τον αξιόμαχο Καραβαγγέλη, το ισόπαλο 2-2, ήταν πάντως αρκετό για να την προβιβάσει. Στο 30΄, ο Λασκαρίδης έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο, ωστόσο στην επανάληψη ο νεαρός Δρακούλας ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Στύψης. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν και το προβάδισμα στο σκορ στο 64΄ με τον Καραλίδη. Όμως δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Ιντζές ισοφάρισε σε 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του δεύτερου τελικού.


Οι θριαμβευτές θα γιορτάσουν την άνοδο τους, πραγματοποιώντας φιλικό αγώνα με τους βετεράνους της Λέσβου το Σάββατο το απόγευμα στην Ανεμώτια. Και μετά η γιορτή θα μεταφερθεί στην πλατεία του χωριού με μουσική, γλέντι και χορό.

 


Β1΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Και τώρα οι δύο τους στον τελικό

Φίλια-Αίας είναι το ζευγάρι το οποίο θα διεκδικήσει το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο το οποίο θα στείλει το νικητή στην αμέσως επόμενη κατηγορία, ακολουθώντας τον ήδη πρωταθλητή Ανδρονικά.
Στη Φίλια, η ομώνυμη ομάδα ήταν καλύτερη, δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και πολύ εύκολα καθάρισε το παιχνίδι με σκορ 2-0. Σκόρερ ήταν ο Καλούλη στο πρώτο μέρος και ο Δ. Αγγελής στην επανάληψη. Η νικήτρια έχει το αβαντάζ έναντι του Αίαντα, αφού στην κανονική περίοδο τερμάτισε ψηλότερα από τον αντίπαλο της, με τον πρώτο τελικό να γίνεται την Κυριακή και τον επαναληπτικό την ερχόμενη Τετάρτη.


Στη Θερμή, αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής Βουλγαρέλλης για τον οποίο και οι δύο ομάδες εκφράζουν παράπονα. Ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του πέντε κόκκινες, τρεις για τον ΑΟΜ (Μακαρώνης, Ζαγκούλης, Τρυγώνης) και δύο για τους γηπεδούχους Τσούρος και Ψαρρός), ενώ έδωσε πέναλτι εις βάρος του ΑΟΜ, ο οποίος φωνάζει και για δικό του πέναλτι, το οποίο όμως δεν δόθηκε. Ο Μεσότοπος άνοιξε το σκορ με το Μακαρώνη στο 30΄ αλλά με πέναλτι ο Καλέσογλου ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι πάλι με τον ίδιο παίκτη στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσαν και κλείδωσαν τη νίκη τους με τον Τσούρο.

Τα αποτελέσματα
Φίλια-Ταξιάρχης 2-0
Αίας-Μεσότοπος 3-1

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey