Χορευτικό τριήμερο

01/07/2012 - 05:56
Ένα τριήμερο χορευτικών παραστάσεων θα απολαύσει το κοινό της Μυτιλήνης από την ερχόμενη Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου.
Ένα τριήμερο χορευτικών παραστάσεων θα απολαύσει το κοινό της Μυτιλήνης από την ερχόμενη Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου. Η Σχολή Χορού της Νάντιας Ξυλά, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα παρουσιάσει τη δουλειά των μαθητών της στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης, ανεβάζοντας την «Μπαγιαντέρα» του Μάριους Πέτιπα, που θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα πλήρη κλασσικά ρωσικά μπαλέτα.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου θα ανέβουν συνολικά και τις τρεις ημέρες 200 χορευτές, καθώς στις παραστάσεις θα συμμετέχουν μαθητές απ’ όλα τα τμήματα της Σχολής Χορού. Να θυμίσουμε, δοθείσης της ευκαιρίας, πως τα τμήματα που λειτουργούν στη Σχολή της κ. Ξυλά είναι κλασσικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, λάτιν και χιπ χοπ.
Οι ηλικίες των χορευτών ποικίλουν, μια και στις παραστάσεις θα δούμε μαθητές από εφτά ετών, καθώς και ενήλικες.
Την Παρασκευή, πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, την παράσταση θα κλέψουν οι λιλιπούτειοι χορευτές, ηλικίας εφτά έως οχτώ ετών, ενώ τις επόμενες δύο μέρες τη σκυτάλη θα πάρουν οι μεγαλύτεροι μαθητές της Σχολής.
Το αποτέλεσμα, αν κρίνει κανείς από τις προηγούμενες χρονιές, αναμένεται να είναι εντυπωσιακό.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey