@ «Arena» Vatera

POP FM 98,6 Sunday Daylight Party with Chris Valasellis & Nick Giassakis

18/07/2012 - 17:18

Ήταν ίσως το πιο HOT beach party του φετινού καλοκαιριού έως τώρα στο νησί…

Ήταν ίσως το πιο HOT beach party του φετινού καλοκαιριού έως τώρα στο νησί…

Ο Χρήστος Βαλασέλλης και ο Νίκος Γιασσάκης έλαβαν θέση την προηγούμενη Κυριακή στα decks τού «Arena», το πανό τού POP FM δέθηκε σφικτά στο DJ booth και το Daylight Party ξεκίνησε!

Πλήθος κόσμου άρχισε να συσσωρεύεται με επικίνδυνους ρυθμούς - και απ’ ό,τι φάνηκε, με άγριες διαθέσεις - στο χώρο του πιο «ξεφαντωτικού» beach-bar στα Βατερά!

Όντως… Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να σηκωθούν όλα τα χέρια στον αέρα και μαζί να απογειωθεί και η αδρεναλίνη των εκατοντάδων φοιτητο-νεολαίων που δε θα το έχαναν με τίποτα!

Η μουσική άγγιξε στο peak και οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη, κάνοντας το πλήθος να εκστασιαστεί!

Σφηνάκια, υποβρύχια, ασταμάτητος χορός και - φυσικά - πολύ μπουγέλο χαρακτήρισαν ένα ακόμα beach party στο «Arena beach-bar» στα Βατερά, που έγραψε ιστορία!

Να αναφέρουμε εδώ ότι ένα μικρό «ατύχημα» λίγο έλειψε να αποδυναμώσει το πάρτυ… Ένας κουβάς με νερό «ξέφυγε» από τα χέρια του πλήθους και προσγειώθηκε πάνω στα decks, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ολιγόλεπτη παύση στη μουσική, αφού το ένα CD-player, παρ’ όλη την άμεση φροντίδα του στην εντατική, μας άφησε χρόνους…

Ωστόσο, το γεγονός κάθε άλλο παρά απογοήτευσε το κοινό, που δεν έχασε την ευκαιρία να χειροκροτήσει φωνάζοντας το σύνθημα «Ε-ε-ε, Ο-ο-ο, άμα δεν τα κάψουμε, δε φεύγουμε από δω»…

Όσοι χάσατε το συγκεκριμένο πάρτυ, μάλλον θα το σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey