1st May @ «Congas» Opening 2012

09/05/2012 - 16:21

Όχι, δεν ήταν προεκλογικό πάρτυ! Άλλωστε, εκείνο γίνεται - συνήθως - κάθε τετραετία. Το πρωτομαγιάτικο πάρτυ στο «Congas», όμως, είναι ετήσιος θεσμός.

Όχι, δεν ήταν προεκλογικό πάρτυ! Άλλωστε, εκείνο γίνεται - συνήθως - κάθε τετραετία. Το πρωτομαγιάτικο πάρτυ στο «Congas», όμως, είναι ετήσιος θεσμός.

Τι κι αν οι «Κασσάνδρες» μιλούσαν για κρίση και άλλα τέτοια. Η κρίση περνά με εξωστρέφεια και οι Λέσβιοι την Πρωτομαγιά τού έδωσαν και κατάλαβε! Ένα θα σας πω μόνο, οι μπύρες τελείωσαν από νωρίς και δεν έφταιγε ο Κάβας - όχι, αυτός είναι από άλλο μαγαζί, δεν έφταιγε η κάβα ήθελα να πω.

Όλα ήταν πανέτοιμα, οι bartenders (πόσοι ήταν, ρε παιδιά; έχασα το μέτρημα) ήταν στις επάλξεις και το μαγαζί πάνω, κάτω, δεξιά κι αριστερά ήταν full από κόσμο, που έπινε, χόρευε και συχνά - πυκνά βουτούσε στα ζεστά (σύμφωνα με μαρτυρίες) νερά της παραλίας.

Στα decks; Ποιοι άλλοι; Οι Antony PL, Panagiotis Livanos και Angel P., που ξεδίπλωσαν όλα τα κρυφά χαρτιά τους και άφησαν τα καλοκαιρινά hits να ξεσηκώσουν και να εκτρέψουν (στα όρια του επιτρεπτού) την κατάσταση.

Επίσης, οι φοιτητές έδωσαν βροντερό παρών τη μέρα αυτή στο «Congas», που είτε διανυκτέρευσαν στον πολυαγαπημένο και πανέμορφο Μόλυβο, είτε έφυγαν αυθημερόν, απολαμβάνοντας μια από τις πιο έντονες ημέρες της θερινής Λέσβου, ακριβώς στο «άνοιγμα» της σαιζόν.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ, όπως αναμενόταν, δεν έπεφτε καρφίτσα…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey