Γιορτή θεσμός…

01/07/2012 - 05:56
Γίνεται 30 χρονών φέτος η «Γιορτή του Ούζου», που διοργανώνει ο Εεξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα». Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί, όπως γίνεται εδώ και χρόνια, στο πάρκο δίπλα από το μεγάλο αρχαιολογικό χώρο στην πλατεία Μαρτύρων (κοντά στο ΙΚΑ).
Γίνεται 30 χρονών φέτος η «Γιορτή του Ούζου», που διοργανώνει ο Εεξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Επάνω Σκάλα».
Η φετινή γιορτή θα πραγματοποιηθεί, όπως γίνεται εδώ και χρόνια, στο πάρκο δίπλα από το μεγάλο αρχαιολογικό χώρο στην πλατεία Μαρτύρων (κοντά στο ΙΚΑ).


Η φετινή «Γιορτή του Ούζου» ξεκινά σήμερα Πέμπτη στις 9 το βράδυ, με την επίσημη έναρξη, χαιρετισμούς και βραβεύσεις. Ακολουθούν παράσταση με την παραδοσιακή ορχήστρα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και παραδοσιακοί νησιωτικοί χοροί από τη Σχολή Χορού του Συλλόγου.
Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεμπέτικη βραδιά από το συγκρότημα «Νοσταλγία», λαϊκούς παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό τμήμα του δήμου Γέρας και παράσταση με αμανέδες από το λαϊκό τραγουδιστή Σόλωνα Λέκκα.
Το Σαββάτο 31 Ιουλίου η Γιορτή θα ξεκινήσει με συναυλία έντεχνης και ροκ μουσικής από το συγκρότημα «Νέμεσις» και θα ακολουθήσουν ελληνικοί λαϊκοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του δήμου Μυτιλήνης.
Τέλος, την Κυριακή, τελευταία μέρα, η «Γιορτή του Ούζου» περιλαμβάνει «λαϊκή βραδιά» με το μουσικό σχήμα Μεσοτόπου και παράσταση από τη μουσικοχορευτική - θεατρική ομάδα των Νέων Κυδωνιών.
Στη «Γιορτή του Ούζου», όπου το ούζο προσφέρεται δωρεάν, συμμετέχουν με περίπτερα εταιρείες ούζου, γυναικείοι συνεταιρισμοί, σύλλογοι ομογενών, εθελοντικές οργανώσεις, ενώ τέλος υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και βιβλίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey