Νίκησαν στο εξ αναβολής παιχνίδι τον Οδ. Ελύτη με 4-1, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο

Πήραν κεφάλι τα Λιονταράκια

14/04/2012 - 03:04

Με τα Λιονταράκια να υπερτερούν στο δεύτερο ημίχρονο και να κερδίζουν δίκαια τον Οδ. Ελύτη με 4-1, ολοκληρώθηκε στον Όμιλο της ανόδου η 4η Αγωνιστική.

Με τα Λιονταράκια να υπερτερούν στο δεύτερο ημίχρονο και να κερδίζουν δίκαια τον Οδ. Ελύτη με 4-1, ολοκληρώθηκε στον Όμιλο της ανόδου η 4η Αγωνιστική. To παιχνίδι ήταν πολύ ενδιαφέρον, με την ομάδα του Ελύτη να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ από τον Μπράκουλα ύστερα από χτύπημα κόρνερ και να έχει μια εδαφική πρωτοβουλία πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το 1-0 υπέρ του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, με τα Λιονταράκια να ισορροπούν το παιχνίδι, να παίζουν περισσότερο από τα πλάγια και τους παίκτες να αναλαμβάνουν περισσότερες πρωτοβουλίες, καταφέρνοντας τελικά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα του Ζαφειρίου. Από το σημείο αυτό και μετά, όλα πλέον ήταν εύκολα. Ο Παπαγιάννης έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-1 και λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Κουτσιανίτη να το ανεβάσει περισσότερο, σε 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε για τα Λιονταράκια ο Καρυδάκης. Με τη νίκη αυτή τα Λιονταράκια ανεβαίνουν στην κορυφή και οδηγούν την κούρσα του Πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας στον Όμιλο Ανόδου, με μεγάλες τώρα πιθανότητες να κατακτήσουν το ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία.


Βαθμολογία
σε 4 αγώνες
1. Λιονταράκια    12    8-3
2. Κεραυνός    11    9-3
3. Ατρόμητος    11    7-3
4. Πολιχνίτος    9    10-5
5. Οδ Ελύτης    6    7-6
6. Παπανικολής    5    5-12
7. Αρίων Μηθ.    5    6-7
8. Αστέρας Ιππ.    2    2-12

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey