Τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά για τους 12 του ζωδιακού

2022 & ζώδια

09/01/2022 - 22:55

ΚΡΙΟΣ

Το 2022 θα είναι γεμάτο προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Θα δώσετε έμφαση στη συναισθηματική σας ζωή και όσοι ψάχνετε ακόμα σύντροφο, θα έχετε πλεονεκτήματα. Την καινούρια χρονιά θα θελήσετε να υπάρχει πειθαρχία και τάξη, ιδιαίτερα στο χειρισμό των χρημάτων σας. Στα επαγγελματικά, θα είστε πιο διεκδικητικοί και ανταγωνιστικοί, ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες δε θα είναι και τόσο εύκολες και ίσως σας δυσαρεστήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2022, οι προσπάθειές σας θα φέρουν ορατά αποτελέσματα στη ζωή σας. Είναι η ιδανική χρονιά για να βγείτε κερδισμένοι στην αγάπη, ενώ θα φέρει σημαντικά κέρδη και προοπτικές που είχαν χαθεί. Θα έχετε ευημερία στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να πάρετε και σημαντικές αποφάσεις πάνω σε αυτά. Στα επαγγελματικά, θα συναντήσετε εμπόδια, αλλά θα τα αντιμετωπίσετε με θάρρος, μελετώντας και συσσωρεύοντας νέες γνώσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τη νέα χρονιά, οι οικονομικοί σας ορίζοντες θα διευρυνθούν και η τύχη θα σας ευνοήσει. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα παίζουν σημαντικό ρόλο, πρέπει όμως να δώσετε προσοχή στην ευημερία σας και να βρείτε ισορροπίες. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση ενώ οι δεσμευμένοι ενδέχεται να σας κάνουν πρόταση γάμου. Στα επαγγελματικά, μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ξεκινήσετε νέες δουλειές ή θα κάνετε καινούρια σχέδια. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2022 σάς υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη τύχη, επιτυχία και απολαύσεις, ενώ οι δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων αρχίζουν να μειώνονται. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η δημιουργικότητα και η καινοτομία θα είναι το σήμα κατατεθέν σας, βοηθώντας σας να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Οι ελεύθεροι να είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε καινούριο ταίρι, ενώ αν βρίσκεστε σε σχέση, μπορείτε να εργαστείτε για να της δώσετε νέα πνοή.

 

ΛΕΩΝ

Τη νέα χρονιά, η δημιουργικότητα και η φαντασία σας, θα χτυπήσουν κόκκινο, ενώ θα νιώθετε εξαιρετικά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Θα έχετε μεγάλη τύχη και αισιοδοξία, θα πρέπει όμως να ενεργείτε χωρίς βιασύνη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να ανθίζει. Στα επαγγελματικά, θα οικοδομήσετε σταθερές βάσεις που θα αποδώσουν εντυπωσιακά. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά έχει όλα τα βασικά συστατικά για να είναι ξεχωριστή, τόσο σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, όσο και σε συνεργασίες και σχέσεις. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην οικογενειακή σας ζωή. Ανακαινίστε το σπίτι σας και κατανοείστε ορισμένες καταστάσεις που σχετίζονται με συγγενείς σας. Στα επαγγελματικά, όλες οι προσπάθειες που θα καταβάλετε για να αναπτυχθείτε, θα ανταμειφθούν, χειριστείτε όμως σχολαστικά τα οικονομικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Το 2022 σάς υπόσχεται προσωπική ανάπτυξη και ισχυρές αλλαγές. Με ένα νέο όραμα για τη ζωή, θα είναι η χρονιά των σχέσεων (επαγγελματικές, φιλικές, οικογενειακές). Όσοι αδέσμευτοι είστε σε αναμονή, θα συναντήσετε το άτομο που ονειρευόσασταν εδώ και πολύ καιρό, ενώ μπορεί μια παλιά αγάπη να επιστρέψει στη ζωή σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν νέοι και δημιουργικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από τον εργασιακό σας τομέα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2022 θα είναι μια γεμάτη χρονιά που θα σας κατευθύνει προς τις σωστές κατευθύνσεις, εφόσον έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η υπερβολική πίεση και ο φόρτος εργασίας μπορεί να σας κούρασαν πέρυσι, φέτος όμως θα θερίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Ιδιαίτερη χαρά θα έχετε όσοι είστε αδέσμευτοι, αφού κάποιος ενδιαφέρων θα έρθει στη ζωή σας, ενώ η χρονιά στηρίζει εσάς που είστε δεσμευμένοι και ενισχύει την αρμονία στη σχέση σας. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2022 θα μπορέσετε να νικήσετε άγχη και εντάσεις, έχοντας την υποστήριξη των αγαπημένων σας προσώπων. Φέτος, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τη ζωή σας και αυτό θα επεκταθεί και στις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι για να εδραιώσετε τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι για να ρισκάρετε στην αγάπη. Στα επαγγελματικά, η αυξημένη παραγωγικότητα θα είναι η ανταμοιβή σας για την αφοσίωση που δείχνετε. Γίνετε πιο προσεκτικοί με τα χρήματα σας. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αντίθεση με το 2021, η νέα χρονιά θα είναι εξαιρετική για όλες τις πτυχές της ζωής σας. Θα έχετε ευημερία και άφθονη ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα θα δίνετε έναν συνεχή αγώνα για να ισορροπήσετε μεταξύ αγάπης και εργασίας, οικογένειας και σπιτιού. Στα επαγγελματικά, η νέα χρονιά δε θα έχει πισωγυρίσματα. Προχωρήστε σε προσεκτικές αλλαγές, ειδικά αν θέλετε να αλλάξετε εργασία για να μην μπλοκάρετε τα οικονομικά σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2022 θα είναι μια τυχερή χρονιά για εσάς, γεμάτη αλλαγές που θα σας οδηγούν προς το καλύτερο. Βέβαια φέτος, θα υπάρξουν απώλειες στις σχέσεις σας, ακόμη και σε φιλίες, ενώ δεν είναι ευνοϊκή χρονιά για σχέδια γάμου. Η καριέρα και η επαγγελματική σας επιτυχία θα είναι δεδομένα, εφόσον θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ενώ θα είναι μια καλή χρονιά και για τα οικονομικά σας, καθώς θα έχετε μεγαλύτερες προσφορές και έσοδα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2022 θα αισθανθείτε ανεβασμένοι ψυχικά, καθώς σας περιμένουν πολλές δράσεις, ενώ θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σας. Πάντως οι σχέσεις δε θα είναι προτεραιότητά σας για φέτος. Επαγγελματικά, θα είστε πιο πρόθυμοι να διακινδυνεύσετε ή να σφυρηλατήσετε νέους δρόμους. Η αφοσίωση που θα δείξετε, θα είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η τύχη πάντως δε θα σας εγκαταλείψει και θα έχετε πληθώρα ευκαιριών εισοδήματος. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey