Χορεύοντας τον… έρωτα και το θάνατο

01/07/2012 - 05:56
Συνεχίζοντας την περσινή πετυχημένη προσπάθεια, η Μαρίνα - Ισμήνη Ιωαννάτου θα παρουσιάσει και φέτος στο Αρχοντικό Γεωργιάδη μία μοναδική παράσταση χορού, που αναμένεται για ακόμα μια φορά να μαγέψει το κοινό.
Συνεχίζοντας την περσινή πετυχημένη προσπάθεια, η Μαρίνα - Ισμήνη Ιωαννάτου θα παρουσιάσει και φέτος στο Αρχοντικό Γεωργιάδη μία μοναδική παράσταση χορού, που αναμένεται για ακόμα μια φορά να μαγέψει το κοινό. Η παράσταση με τίτλο «e_motions» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 31 του μηνός, στις 9 το βράδυ.

Το «e_motions» είναι μία παράσταση σύγχρονου χορού, η οποία συνδυάζει το χορό με τα νέα τεχνολογικά μέσα, τη μουσική και το video art. Πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο που αφορά στην ποικιλία συναισθημάτων (emotions) που απορρέουν από τις έννοιες του έρωτα και του θανάτου, εμπλέκοντάς τα την ίδια ακριβώς στιγμή με την έννοια των κινήσεων (motions).
Η παράσταση είναι σε χορογραφία της Μαρίνας - Ισμήνης Ιωαννάτου με τη συνεργασία της ομάδας χορευτών, ενώ χορεύουν οι Alain Rivero Ridriquez, Rowan Thorpe, Μαρίνα - Ισμήνη Ιωαννάτου και Σαρλίν Χονδρού. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Αλέξανδρου Κατραμάδου, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Κώστα Καρατζά και το video art του Απόστολου Μακαρατζή.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey