Πρόγραμμα που τα είχε όλα…

01/07/2012 - 05:56
Μια εντυπωσιακή και πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Λαογραφικός Σύλλογος «Αρίων» Μυτιλήνης.
Μια εντυπωσιακή και πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Λαογραφικός Σύλλογος «Αρίων» Μυτιλήνης. Με 300 περίπου μικρούς και μεγάλους συντελεστές, τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου εμφανίζονταν το ένα μετά το άλλο, σε ένα πρόγραμμα που κράτησε τρεις ώρες και γέμισε ασφυκτικά το χώρο του θεάτρου.

Πρώτα εμφανίστηκε το τμήμα παραδοσιακών χορών, που παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην Κρήτη. Μετά από μια εναλλαγή με το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής, οι μαθήτριες του οποίου εμφανίστηκαν με κορύνες, κορδέλες και μπάλες, ακολούθησε συρτάκι και ζεϊμπέκικο, σε ένα χορευτικό που θύμιζε ελληνική ταινία.
Το δεύτερο μέρος της μουσικοχορευτικής παράστασης περιελάμβανε λάτιν και οριεντάλ, καθώς και την εμφάνιση του τμήματος χιπ-χοπ, που τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των νέων μελών του Συλλόγου.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εκδήλωση, υπήρχε πολύ καλή ροή στο πρόγραμμα, το μόνο πρόβλημα ήταν πως, ελλείψει δαπανών, το θέατρο δεν είχε κλιματισμό, με αποτέλεσμα μετά τις δυόμισι ώρες ο κόσμος να αρχίσει να αποσύρεται», είπε στο «Ε» μετά την παράσταση ο υπεύθυνος του «Αρίονα», Βασίλης Αγκοπιάν. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους επαγγελματίες βοήθησαν στη λαχειοφόρο αγορά.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey