Αφορμή η έλευση του NORWEGIAN GETEWAY

Σύσταση ομάδας εργασίας για την κρουαζιέρα [Vid]

22/11/2021 - 14:41 Ενημερώθηκε 25/11/2021 - 19:02

Συστήνεται ομάδα εργασίας για την κρουαζιέρα στη Λέσβο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, του τουριστικού πράκτορα Ηλία Πίκουλου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλη Μυρσινιά, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννη Μουτζούρη, του προέδρου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου, Παναγιώτη Χατζηκυριάκου και του αντιπρόεδρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κώστα Παπαδόπουλου.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την έλευση την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 του κρουαζιερόπλοιου NORWEGIAN GETEWAY, με 1720 επιβάτες και 1500 άτομα πλήρωμα. Έχουν προγραμματιστεί κάποιες εκδρομές όπως είπε ο κ. Ηλίας Πίκουλος προκειμένου οι επιβαίνοντες να γνωρίσουν κάποια μέρη του νησιού, ενώ κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν στην πόλη, όπου ο Εμπορικός Σύλλογος έχει αναλάβει να τους ξεναγήσει.

Ο κ. Χατζηκυριάκος με την σειρά του τόνισε ότι η κρουαζιέρα χρειάζεται δουλειά και υποδομές. Ωστόσο εκφράστηκε η άποψη από τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη ότι αυτό που προέχει είναι η δημιουργία brandname γιατί και άλλα μέρη, όπως η Σαντορίνη δεν έχουν υποδομές έχουν όμως brandname που "τραβάει" τα κρουαζιερόπλοια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey