Η συνέντευξη τύπου της Νάντιας Γιαννακοπούλου από τη Λέσβο

Στηρίζοντας Λοβέρδο [Vid]

03/12/2021 - 10:52 Ενημερώθηκε 06/12/2021 - 10:18

Μαζικό προσκλητήριο απηύθυνε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου, που στηρίζει Α. Λοβέρδο στις εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου, από την Λέσβο, προς όλο τον προοδευτικό κόσμο, στον κόσμο που προσβλέπει στο ΠΑΣΟΚ και το είχε υποστηρίξει στο παρελθόν , αλλά για τους δικούς του λόγους έφυγε. Τους καλεί να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία, «σε αυτή τη μεγάλη επανεκκίνηση που προσπαθούμε να κάνουμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα υπάρχει μαζική συμμετοχή και το βλέπουμε αυτό στις δημοσκοπήσεις και το κλίμα είναι πάρα πολύ θετικό».  

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ήρθε στην Μυτιλήνη υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα Λοβέρδου. Στην τοποθέτησή της τόνισε ότι : «Το δικό μας χρέος είναι όλη αυτή η συζήτηση η οποία γίνεται, από τους υποψηφίους και τα στελέχη μας, να αναδείξουμε όχι απλά σε ένα θετικό κλίμα αλλά σε μία μοναδική ευκαιρία επανεκκίνησης του χώρου, επανασύστασης του χώρου, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο ένα σοβαρό πολιτικό κενό.  

Τώρα είναι η ώρα για να ξανακάνουμε αυτό το νέο ξεκίνημα, αυτό γιατί έχουμε μία κυβέρνηση κατώτερη των προσδοκιών και ανεπαρκή σε ότι έχει να κάνει με τη διαχείριση των πολύ σοβαρών κρίσεων. Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επιτελέσει τον ρόλο του ως αξιωματική αντιπολίτευση. Εκεί δημιουργείται το κενό ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση και τώρα είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ και έχει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία, μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες μας την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου».  

Παράλληλα τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα του 46% και βρέθηκε στο 6%. «Εμείς θέλουμε να ξαναγίνουμε ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ, όχι ένα μικρό και φοβικό ΚΙΝΑΛ. Πρέπει να απευθυνθούμε ξανά σε αυτό το 40% των ψηφοφόρων μας που χάσαμε και η συντριπτική τους πλειοψηφία πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις 250.000 που υπολογίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές έφυγαν από τον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς και πήγαν στη ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ». 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey