Συγκέντρωσε 19.740 και στοχεύει σε σχολές Υγείας

Σοφία Σκορδά η πρώτη των ΕΠΑΛ της Λέσβου [Vid]

30/06/2022 - 13:00 Ενημερώθηκε 01/07/2022 - 09:20

Με 19,740 μόρια και βαθμούς 20 Ανατομία, 20 Υγιεινή, 19.9 Μαθηματικά, 18.8 Έκθεση, η Σοφία Σκορδά πέτυχε την μεγαλύτερη βαθμολογία στην ιστορία του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης (τομέας Υγείας). Η Σοφία που παίζει πάνω από δέκα χρόνια σαντούρι στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου και έχει και πτυχία Αρμονίας βάζει πλώρη για κάποια σχολή στο χώρο της Υγείας: Ιατρικές, Φαρμακευτικές, Φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, μια και ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Χρειάζεται πάνω απ όλα μεθοδικό και συστηματικό διάβασμα. Ήμουν προσηλωμένη στον στόχο μου, χωρίς βέβαια να στερηθώ πολλά πράγματα όπως τα μαθήματα σαντουριού. στο Αναγνωστήριο της Αγιάσου, το πιο μεγάλο σχολείο» είπε και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου για την υποστήριξη τους, τους Δασκάλους μου στο Δημοτικό Σχολείο της Βαρείας, τους καθηγητές μου στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης στο οποίο φοίτησα τέσσερα χρόνια και φυσικά τους εξαιρετικούς καθηγητές μου στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης τα δύο τελευταία χρόνια για το ενδιαφέρον τους και όλα όσα μου προσέφεραν».

Η οικογένεια του ΕΜΠΡΟΣ συγχαίρει την Σοφία Σκορδά για την επιτυχία της όπως και τους γονείς της Παναγιώτη Σκορδά και Ανθίκλεια Σκαλοχωρίτου που την γαλούχησαν με τις σωστές αρχές και της έδωσαν τα απαραίτητα εφόδια σε αυτό το ταξίδι της γνώσης.

Η Σοφία Σκορδά

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey