Το μήνυμα του προέδρου του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Θοδωρή Ασλανίδη, στην κινητοποίηση ενάντια στην δημιουργία δομών

"Σήμερα είναι η αρχή για να γκρεμίσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης όπως έγινε στην Καράβα" [Vid]

07/10/2021 - 09:57 Ενημερώθηκε 09/10/2021 - 10:13

"Είμαστε σε ετοιμότητα σε όλο το νησί στη Μυτιλήνη και στα χωριά" δηλώνει ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Θεόδωρος Ασλανίδης κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που οργανώθηκε από το Κέντρο και υποστηρίχθηκε από άλλους φορείς καθώς και από την Περιφερειακή παράταξη "Συμπαράταξη Πολιτών" με επικεφαλής τον Γιάννη Σπιλάνη και την δημοτική παράταξη "Με πυξίδα τον πολίτη'' με επικεφαλής την Εριφύλη Χιωτέλλη. 

Ο κ. Ασλανίδης στην κεντρική του  ομιλία τόνισε ότι η κινητοποίηση της 5ης Οκτωβρίου αποτελεί την αρχή του αγώνα. "Σύλλογοι, φορείς και επιτροπές αγώνα θα δώσουμε δυναμικό παρών για να αποτρέψουμε τα σχέδιά τους για να μη δημιουργηθεί κανένα νέο κέντρο αλλά για να κλείσει και η φυλακή του Καρά Τεπέ και των άλλων hotspot" και θα προσθέσει ακολούθως: "Σήμερα είναι η αρχή. Με το συντονισμό της δράσης μας όλων των φορέων με μία συντονιστική επιτροπή Σωματείων και συλλόγων θα πετύχουμε αυτό φαντάζει δύσκολο θα γκρεμίσουν τα σχέδια της κυβέρνησης όπως άλλωστε το κάναμε και στην Καράβα και στο Διαβολόρεμα.  Συνεχίζουμε δυνατά αποφασισμένοι με δράσεις και πρωτοβουλίες που προετοιμάζουν νέο πιο μεγάλο παλλεσβιακό συλλαλητήριο".

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey