Παρουσίαση σύγχρονων επιδοτούμενων εγκαταστάσεων του Χαράλαμπου Γεωργαντή στη Νάπη, από ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Οι σταβλικές εγκαταστάσεις περνούν σε άλλη εποχή [Vid]

21/12/2021 - 13:45 Ενημερώθηκε 23/12/2021 - 15:59

Οι εταιρίες Γεωτεχνική Αιγαίου γεωργικοί σύμβουλοι, η  Εμμανουηλίδης κατασκευαστική και η εταιρία Αθανασίου αλμεκτήρια και εξοπλισμοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και οργανώνουν για πρώτη φορά στη Λέσβο παρουσίαση ολοκληρωμένων λύσεων στην υλοποίηση επενδύσεων στην κτηνοτροφία.

Η παρουσίαση έγινε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της κτηνοτροφικής μονάδας του Χαράλαμπου  Γεωργαντή στην είσοδο της Νάπης, η οποία αποτελεί μία σύγχρονη εγκατάσταση που εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 64.907,97 ευρώ και η ιδιωτική συμμετοχή ήταν 16.226,99 ευρώ.

Η σχεδιάση και η μελέτη του έργου έγινε από την Γεωτεχνική Αιγαίου, την κατασκευή των εγκαταστάσεων ανέλαβε η Εμμανουηλίδης κατασκευαστική και τον εξοπλισμό και τα αλμεκτήρια η εταιρία Αθανασίου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των κτηνοτρόφων του νησιού στις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις, τόσο στον σχεδιασμό την χρηματοδότηση αλλά και την υλοποίηση με νέα υλικά και καινοτόμο εξοπλισμό των ποιμνιοστασίων.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey