Η συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ε» ο πρόεδρος του κόμματος «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση» & πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών «Μηχανική»

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στη Μυτιλήνη [Vid]

01/03/2022 - 11:26 Ενημερώθηκε 01/03/2022 - 12:31

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος «Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση» για επαφές με φίλους της πολιτικής του κίνησης, στα πλαίσια προσπάθειας για την απόκτηση πολιτικών ερεισμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Εμφιετζόγλου, γνωστός ως τώρα τόσο από την ιδιότητά του ως Προέδρου του κατασκευαστικού ομίλου «Μηχανική» αλλά και την εν γένει δραστηριότητά του σε θέματα υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων όπως οι Πομάκοι και οι Ρομά, εξήγγειλε το Νοέμβριο μαζί με συνεργάτες του τη δημιουργία του νέου κόμματος, δηλώνοντας παράλληλα ότι το νέο αυτό κόμμα φιλοδοξεί να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, με ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια της επίσκεψής του ο κ. Εμφιετζόγλου, μίλησε σε πολιτικούς του φίλους σε αίθουσα του ξενοδοχείου Λωριέτ, ενώ λίγο πριν την ομιλία του παραχώρησε στο «Ε» αποκλειστική συνέντευξη αναπτύσσοντας τις βασικές θέσεις του κόμματός του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey