Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου

Μυρσινιάς: «Καταστροφή για τις επιχειρήσεις το δεύτερο lockdown»[Vid]

06/11/2020 - 09:08 Ενημερώθηκε 08/11/2020 - 10:48

Καταστροφικό χαρακτηρίζει για τις επιχειρήσεις το δεύτερο lockdown, μιλώντας στο emprosnet.gr ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς. 

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ήδη έχουν γονατίσει οικονομικά οι 8 στις 9 επιχειρήσεις, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στην οικονομική δυνατότητα των εργαζομένων.

Αυτό που τόνισε είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει μια γενναία δέσμη μέτρων για να συνεχίσει την λειτουργία του μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων.

Συστάθηκαν οι επιτροπές για τις αποζημιώσεις

Επιπλέον όσον αφορά στις αποζημιώσεις των επιχειρήσεων που προκύπτουν από την καταστροφή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας έκανε γνωστό ότι ήδη έχει συσταθεί επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις για αποζημιώσεις  που έχουν υποβληθεί στο Δήμο Μυτιλήνης. Υπό σύσταση βρίσκεται και η επιτροπή η οποία θα εξετάσει τις οικονομικές απώλειες, λόγω παύσης – διακοπής εργασιών, που επικαλούνται οι επιχειρήσεις εξαιτίας της κατάστασης που παρατηρήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ μετά το κάψιμο του ΚΥΤ από τους μετανάστες. Μάλιστα στη συγκεκριμένη επιτροπή αναμένεται να τοποθετηθούν εκπρόσωποι του επιμελητηρίου.

Επιπλέον ανταποδοτικά

Όσον αφορά το μεταναστευτικό επιπλέον ανταποδοτικά μέτρα από αυτά που αιτήθηκε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης,  ζητά το Επιμελητήριο με τον κ. Μυρσινιά να τονίζει «πρέπει να ενισχυθούν και να συμπληρωθούν τα μέτρα που πρότεινε ο Δήμαρχος».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey