Πρεμιέρα σε καφέ και εστίαση

Με μάσκες και αντισηπτικό!! [Vid]

25/05/2020 - 16:14 Ενημερώθηκε 26/05/2020 - 14:55

Με αισιοδοξία, πλατύ χαμόγελο πίσω από τις μάσκες και άφθονο αντισηπτικό, υποδέχονται  σήμερα από  νωρίς το πρωί τους πρώτους πελάτες, τα καταστήματα εστίασης και καφέ της Μυτιλήνης.

Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων εδώ και 3 ημέρες εργάζονταν πυρετωδώς προκειμένου να τοποθετήσουν τα τραπεζοκαθίσματα σύμφωνα με τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς.

Αποδέχονται τα νέα μέτρα

Οι συμπολίτες μας στην πλειοψηφία τους υποδέχθηκαν τη νέα κανονικότητα των καταστημάτων με κατανόηση αφού όπως σημειώνουν αναγνωρίζουν την ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από το νέο κορωνοϊό, ώστε να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα στο μέλλον.

Χρειάζεται χρόνος

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των καταστημάτων μετά από 72 ημέρες αναστολής, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑΣΠΙΔΑ που εκπροσωπεί τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Νίκος Γιαννάκας, σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι η κατάσταση ακόμη δεν έχει ομαλοποιηθεί. Όπως σημειώνει πολλά καταστήματα που λειτουργούν με τραπεζοκαθίσματα στις παραλίες και διαθέτουν άδεια beach bar δεν έχουν ανοίξει αφού η σχετική διαδικασία μίσθωσης του χώρου  δεν έχει ολοκληρωθεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey