Εργασίες ελαιοχρωματισμού και καθαιρέσεων από το τμήμα της αυτεπιστασίας

«Λίφτινγκ» στο Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης [Vid]

22/03/2022 - 09:12 Ενημερώθηκε 22/03/2022 - 13:40

Εργασίες ελαιοχρωματισμού και καθαιρέσεων πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, από το τμήμα αυτεπιστασίας του Δήμου Μυτιλήνης. Οι εργασίες σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΝΟΜ Τάσο Μπαλή, αναμένεται να ολοκληρωθούν το προσεχές διάστημα και να μεταμορφώσουν το χώρο και το κολυμβητήριο του ομίλου.  

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανάπτυξης & Προγραμματισμού, Στρατής Τζιμής, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ, προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εργασιών του τμήματος της αυτεπιστασίας. Ο κ. Μπαλής ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο αλλά και την Δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά του ιστορικού αυτού ναυταθλητικού σωματείου που έχει γράψει τη δική του ιστορία και έχει τιμήσει για δεκαετίες το νησί μας.  

«Η Δημοτική Αρχή έχει πάρει πάρα πολύ ζεστά το αίτημά μας για την επισκευή των εγκαταστάσεων. Καταλαβαίνετε ότι αθλητισμός και πρωταθλητισμός χωρίς εγκαταστάσεις δεν γίνεται. Εμείς έχουμε την τύχη σαν Ναυτικός Όμιλος να έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το κολυμβητήριο μας είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, αλλά παρ’όλα αυτά χρειάζεται συντήρηση. Μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε τώρα τη δυνατότητα να έχουμε ένα σχεδόν καινούργιο κολυμβητήριο», είπε σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ο κ. Μπαλής.  

Ενώ από τη δική του πλευρά ο αντιδήμαρχος Στρ. Τζιμής σημείωσε ότι «Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης με το Τμήμα της Αυτεπιστασίας ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δραστήριου διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΜ και προχωρεί στην γενναία επισκευή του κωπηλατηρίου και του γυμναστηρίου αυτού του ομίλου. Άλλωστε αυτή ήταν η δέσμευση αλλά και επιθυμία του Δημάρχου Στρατή Κύτελη» είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Τζιμής και πρόσθεσε: «Εμείς συνδράμουμε σε αυτή την ωραία προσπάθεια που κάνει ο ΝΟΜ ως διοικητικό συμβούλιο και ως γονείς».  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey