Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ποδηλατοδρομίες των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΤΑ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΕΙΑ

Καραμούτσος, Σαχινί & Κοζπής τα χρυσά στις ποδηλατοδρομίες των ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΕΙΩΝ [Vid]

12/08/2022 - 12:00

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 οι ποδηλατοδρομίες στην Φίλια στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΤΑ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΕΙΑ.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους και περιπλανήθηκαν στους δρόμους του χωριού γεμίζοντας φωνές και ζωή έτσι όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Η πρώτη διαδρομή είχε σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Σχολείο Φίλιας και έπειτα οι ποδηλάτες περνώντας από το Καλφαγιάννειο Γυμνάσιο Φίλιας και τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Φίλιας κατέληξαν στην αγορά με τον Ταξιάρχη Καραμούτσο να φτάνει πρώτος στο σημείο του τερματισμού. 

Η δεύτερη διαδρομή ήθελε τους συμμετέχοντες να ξεκινούν από την αγορά να κατευθύνονται στο γήπεδο και εν συνεχεία προς το Τζαμί για να οδηγηθούν στο εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής περνώντας από το πέτρινο γεφύρι και από κει στο περιφερειακό στο Χαμάμ και έπειτα κατευθύνθηκαν στο Φαρμακείο από εκεί στο Δημοτικό Σχολείο Φίλιας, στο Καλφαγιάννειο Γυμνάσιο Φίλιας και στην αγορά. Η διαδρομή αυτή έγινε δύο φορές και ήθελε τον Φάμπιο Σαχινί να φτάνει πρώτος στο σημείο τερματισμού.

Η τρίτη και πιο δύσκολη διαδρομή είχε σημείο εκκίνησης την αγορά. Από εκεί οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν στο Φαρμακείο του χωριού και ακολουθώντας τον περιφερειακό του Σκουτάρου κατευθύνθηκαν μέχρι τον Τρίστρατο, απ' όπου επέστρεψαν και πάλι στο σημείο τερματισμού την αγορά. Παρά την αυξημένη δυσκολία οι συμμετέχοντες κατάφεραν να κάνουν την διαδρομή μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανεβάζοντας τον πήχη για τις επόμενες διοργανώσεις. Πρώτος έφτασε στο σημείο τερματισμού ο Αντώνης Κοζπής, ο οποίος έχει βάλει εδώ και χρόνια στην ζωή του το ποδήλατο παίρνοντας μέρος σε πολλές διοργανώσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Μυτιλήνης και ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του. 

Συμμετείχαν οι Ταξιαρχία Σταυρίδη, Χαράλαμπος Σταυρίδης, Κλεονίκη Πολυχρόνη, Σταύρος Βασιλείου, Κωνσταντίνος Καραμούτσος, Μάριος Καραμούτσος, Γιώργος Ατζέμης, Ταξιάρχης Καραμούτσος, Παναγιώτης Καραμούτσος, Νίκος Βασιλείου, Ευθαλεία Βογιατζή, Σταύρος Καζάζης, Μάριος Βαμβακάς, Θεοφάνης Πολυχρόνης, Φάμπιο Σαχινί, Γιώργος Πολυχρόνης, Στρατής Βαλαβάνης, Αλέξης Μπάγιας, Αναστασία Κοζπή, Ιωάννα Χατζηδημητρίου, Άγγελος Χιώτης, Γαβριέλα Χιώτη, Βαγγέλης Βαμβακάς, Αντώνης Κοζπής και Παναγιώτης Κοζπής. 

Απονεμήθηκαν στους νικητές κάθε κατηγορίας έπαθλα από τον υποστηρικτή/χορηγό της εκδήλωσης Γιώργο Καλφαγιάννη.

  • Χρυσά μετάλλια απονεμήθηκαν στους Ταξιάρχη Καραμούτσο (κατηγορία μέχρι 10), Φάμπιο Σαχινί (κατηγορία 10-15) και Αντώνη Κοζπή (κατηγορία 15+)
  • Αργυρά μετάλλια απονεμήθηκαν στους Κωνσταντίνο Καραμούτσο (κατηγορία έως 10), Φανή Πολυχρόνη (κατηγορία 10-15) και Βαγγέλη Βαμβακά (κατηγορία 15+)
  • Χάλκινα μετάλλια απονεμήθηκαν στους Χαράλαμπο Σταυρίδη ( κατηγορία έως 10), Στρατή Βαλαβάνη ( κατηγορία 10-15) και Παναγιώτη Κοζπή ( κατηγορία 15+)

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοήθησαν να διεξαχθούν με ασφάλεια οι ποδηλατοδρομίες και ειδικότερα στον πρόεδρο της Κοινότητας Σταύρο Σκαλοχωρίτη που τις σχεδίασε και φρόντισε σε κάθε κομβικό σημείο να υπάρχει άτομο για την ασφάλεια των ποδηλάτων μας. Ακόμη ευχαριστούμε τους Αχιλλέα Λαμπρινό, Ιωάννη Ευστρατίου Μαρμάρου, Φωτεινή Κουγκέλλη Χατζηδημητρίου, Ζαχαρώ Καλφαγιάννη, Δημήτρη Σαλατέλλη, Εριφύλλη Σαλατέλλη, Ελένη Βαρδαξή, Άλκηστη Ζεϊμπέκη και Ανδρονίκη Κουτσαβλή" καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey