Για τo αναπτυξιακό έργο στις Ιαματικές Πηγές Πολιχνίτου

Ημερίδα από την εταιρεία T.K.C. του Θ. Κούσκου [Vid]

06/12/2022 - 17:00 Ενημερώθηκε 08/12/2022 - 17:00

Το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η εταιρεία Τ.K.C. AE του Θεόδωρου Γ. Κούσκου, σε ότι έχει να κάνει με την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών Πολιχνίτου, στην πρώτη του φάση έχει μία επένδυση της τάξεως του 1 εκ. ευρώ. «Σε αυτό που θέλουμε να δώσουμε σαν εταιρεία έμφαση είναι η πιστοποίηση των υπηρεσιών της ιαματικής ιατρικής και του τουρισμού ευεξίας που μπορούν να αναπτυχθούν με αρχή τα Ιαματικά του Πολιχνίτου και στην ευρύτερη περιοχή ως σημείο αναφοράς μια εταιρείας που θα συμπληρώσει το τουριστικό προϊόν του νησιού μας» τόνισε ο κ. Κούσκος κατά την τοποθέτησή του στην διάρκεια της ημερίδας που διοργανώθηκε από την εταιρία  Τ.K.C. AE την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου και είχε θέμα: «To αναπτυξιακό έργο  του Θερμαλιστικού-Ιαματικού Γεωπάρκου στις Ιαματικές Πηγές του Πολιχνίτου της Λέσβου».
Σημειώνεται ότι η  πρόταση που υποβληθεί στον διαγωνισμό περιελάμβανε την μίσθωση 4 ακινήτων, που βρίσκονται στον χώρο, και του ιαματικού πόρου των 15 κυβικών ανά ώρα.
Ομιλητές της εκδήλωσης μεταξύ άλλων ήταν οι Σταύρος Μαυρίδης  Ι ΣOUL TAILORΣ όμιλος EUROTEL, Αθανάσιος Κουτσουραδής Ι Φυσικοθεραπευτής Πρόεδρος PHYSIOATHENS, Ιωάννης Τούντας ΙΚαθηγητής Προληπτικής Ιατρικής, Θεόδωρος Γ. Κούσκος Ι Οικονομολόγος Σύμβουλος Επιχειρήσεων , Πρόεδρος TKC AE, Κωνσταντίνος Κουσκούκης Ι καθηγητής Δερματολογίας πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής Ελλάδος, Μιχάλης Βραχόπουλος Ι Καθηγητής ΕΚΠΑ, Στράτος Ιωσηφέλλης Ι Διατροφολόγος-Σεφ, Τατάκης Παναγιώτης Ι Αρχιτέκτων Μηχανικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων  & η Wilma Baans Ι Group Business Development Consultant - ENSANA HOTELS.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία του κ. Τούντα που μίλησε για τον τουρισμό υγείας ο οποίος περιλαμβάνει 3 διαφορετικά πεδία. Τον τουρισμό υγείας, τον ιαματικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey