Μοίρασε αθλητικό υλικό διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια στο πλευρό των αθλητικών σωματείων[Vid]

11/02/2021 - 12:48 Ενημερώθηκε 12/02/2021 - 11:57

Αθλητικό υλικό σε αθλητικά σωματεία του νησιού που ανήκουν στη εθνική κατηγορία μοίρασε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Διαφημίζοντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στα μπλουζάκια των αθλητών και αθλητριών η περιφέρεια βρήκε την «φόρμουλα» να ενισχύσει τα σωματεία του νησιού.

Στη διάρκεια της τελετής παράδοσης του υλικού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει μόνο σε αυτή τη κίνηση κι θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί τις ομάδες. Στην τελετή παραβρέθηκε ακόμη Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Μεταναστευτικής Κρίσεως και Αθλητισμού, Δημήτρης Κουρσουμπάς, καθώς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Απόστολος Αλατζάς

«Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στέκεται κοντά στους Αθλητικούς Συλλόγους που τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισαν δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε εμμέσως να τους ενισχύσουμε όπως μπορούμε», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης , στο χαιρετισμό του, προαναγγέλλοντας , ανάλογη ενίσχυση σύντομα και προς τις Αθλητικές Ομάδες της Λήμνου, της Χίου , Σάμου και Ικαρίας. «Είμαστε και θα είμαστε κοντά σας» τόνισε, «σας καταλαβαίνω γιατί υπήρξα κι εγώ ποδοσφαιριστής στο παρελθόν. Περιμένουμε να προβάλλεται την Περιφέρειά μας όπου βρεθείτε. Στόχος όλων μας είναι η προσέλκυση επισκεπτών, μέσα από την προβολή αυτή.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς  εξέφρασε την ικανοποίηση του «για την θετική στάση του Περιφερειάρχη στην κάλυψη των αναγκών των Ομάδων ,υπογραμμίζοντας ότι θα είναι κοντά σε όλους για οτιδήποτε χρειαστούν».

«Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου στηρίζει τον Αθλητισμό και θα συνεχίσει να τον στηρίζει, γιατί γνωρίζει τη σημασία του», υπογράμμισε ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς πριν πάρουν το λόγο οι εκπρόσωποι των Ομάδων.

Οι ομάδες 

Οι Εκπρόσωποι των Ομάδων εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους , απευθύνθηκαν ιδιαιτέρως προς τον Περιφερειάρχη και ζήτησαν να συνεχίσει να είναι κοντά τους ,αρωγός  και στήριγμά τους.

Οι Αθλητικοί Σύλλογοι που παρέλαβαν το υλικό είναι οι :ΠΑΣ  ΛΕΣΒΟΥ,  ΑΘΛΗΣΗ, ΣΑΠΦΩ, ΑΕΛήμνου, ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΘΗΣΕΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey