Με προσφορές σε κάθε περίοδο

Για σχολικά στου Δουκαρέλλη [Vid & Pics]

08/09/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 08/09/2022 - 11:14

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά και μπορεί να  προκαλεί πονοκέφαλο στους μικρούς μας φίλους όμως αποτελεί κίνητρο για shopping therapy κάτι για το οποίο ποτέ κανείς δεν παραπονέθηκε. Για το λόγο αυτό η νέα σχολική χρονιά αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία να επισκεφτεί κανείς τα καταστήματα σχολικών και εποχιακών ειδών Δουκαρέλλη.

Εκεί μπορεί να βρει κανείς εκτός από παιχνίδια φυσικά, τσάντες, κασετίνες, τετράδια, σχολικά είδη και γενικά όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται ένα παιδί κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο Παναγιώτης Δουκαρέλλης

Το κατάστημα ΔΟΥΚΑΡΕΛΛΗ λειτουργεί από το 1983 και στα χέρια του Παναγιώτη Δουκαρέλλη πέρασε το 2007. Παιδί εμπόρων, που μεγάλωσε μέσα σε αυτό το κατάστημα έμαθε από μικρός πόσο σημαντική είναι η επαφή με τον κόσμο και πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο που μπορεί να γεννήσει στο πρόσωπο ενός παιδιού το παιχνίδι και ενδεχομένως αυτά αποτελούν το μυστικό που η επιχείρηση αυτή επιβίωσε στον χρόνο και στα προβλήματα με τα οποία έρχονται κατά καιρούς αντιμέτωποι οι έμποροι.

«Σίγουρα οι καιροί είναι πολύ περίεργοι και οι καταστάσεις πολύ μπερδεμένες, με πολλά προβλήματα που ακολουθούν το ένα το άλλο. Προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα από την επαφή με τον κόσμο και αξιοποιώντας το διαδίκτυο» είπε στο «Ε» χαρακτηριστικά.

Πριν λίγο καιρό η επιχείρηση επεκτάθηκε κάνοντας μία μεγάλη επένδυση - συμφωνία με τον Βαγγέλη Μολυβιάτη αγοράζοντας τα καταστήματα Μολυβιάτη που είχαν ένα ένδοξο όνομα και εκείνα στο χώρο.

Τα καταστήματα Δουκαρέλλη βρίσκονται στην αρχή και στο τέλος της αγοράς. Συγκεκριμένα στην Ερμού 29 κοντά στον Άγιο Θεράποντα και Μεθοδίου 7 κοντά στην Μητρόπολη και οι προσφορές στα διάφορα είδη υπάρχουν σε κάθε περίοδο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey