Συνάντηση φίλων του Σόλωνα Λέκκα

«Ένας χρόνος χωρίς τον Σόλωνα»[Vid]

29/07/2021 - 12:45 Ενημερώθηκε 02/08/2021 - 12:55

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Λέσβιου καλλιτέχνη Σόλωνα Λέκκα και οι μουσικοί συνεργάτες του, τίμησαν την μνήμη του το βράδυ της Τετάρτης στην μουσική σκηνή του Κτήματος Οινοφόρου .

Φίλοι και συνεργάτες του συναντήθηκαν για να θυμηθούνε τα τραγούδια και τις ιστορίες του Σόλωνα. Με την μουσική τους και τα τραγούδια τους ταξίδεψαν το κοινό οι Δημήτρης Μυστακίδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί, Βασίλης Βέτσος στο τσέλο, ο εγγονός του Σόλωνα Σόλων Λέκκας στο μπουζούκι, Νίκος Χριστιανός στο βιολί, Βαγγέλλης Σαραντίδης στο βιολί, Νίκος Ανδρικός στο ούτι και στο τραγούδι, Στρατής Καζαντζής στο σαντούρι, Βασίλης Κασούρας στο ούτι και στο τραγούδι, Βαγγέλης Πασχαλίδης στο σαντούρι, Απόστολος Τσαρδάκας στο κανονακι, Γιώργος Ψάλτης στο βιολί -  τραγούδι,  Κώστας Καλδέλλης στο τραγούδι και Μαρία Σεϊτανίδου στο τραγούδι.

Στην εκδήλωση διοργανώθηκε πάνελ συζήτησης με εκπροσώπους από το Δήμο Μυτιλήνης, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, των μουσικών συνεργατών του, ενώ μίλησε ο  καθηγητής – συγγραφέας Χρήστος Χατζηλίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey