Υποψήφιος ο Στέλιος Μάντζαρης στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την εκπροσώπηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου

«Δύναμή μας η ενότητα που δείχνει ο κλάδος» [Vid]

06/09/2021 - 15:02 Ενημερώθηκε 08/09/2021 - 15:46

Υποψήφιος στις εκλογές του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κατεβαίνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού, Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημοσιότητας & Δημοσίων Σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, Στέλιος Μάντζαρης.

Ο κ. Μάντζαρης θα διεκδικήσει την θέση του ειδικού συμβούλου στην 10η εκλογική ομάδα εκείνη των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Η δεύτερη υποψηφιότητα που υπάρχει είναι εκείνη του πρώην προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλή Αντωνίου.  

Οι εκλογές πρόκειται να πραγματοποιηθούν την 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2021 μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική ψήφο, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και κάμπινγκ της Χώρας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) για την τετραετή θητεία 2022-2026.

Μιλώντας στο «Ε» είπε ότι η δύναμη των επαγγελματιών αποτελεί η ενότητα που δείχνει ο κλάδος και καλεί του συναδέλφους του να ψηφίσουν στις εκλογές που θα γίνουν φέτος διαδικτυακά κάνοντας εύκολη την πρόσβασή τους στην κάλπη.

Ειδικότερα ο κ. Μάντζαρης είπε: «Στις εκλογές του ΞΕΕ που θα γίνουν διαδικτυακά στις 15 και 16/09/2021 αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου, εκπροσωπώντας την Περιφέρειά μας, και γι’ αυτό το λόγο ζητάω τη ψήφο σας.

Στα 55 μου χρόνια, με εμπειρία δεκαετιών στο «επιχειρείν» και θητεία 9 ετών ως εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, και σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών του νησιού μας, φτάσαμε η Λήμνος από 45.000 εισερχόμενο κόσμο το 2014 να αγγίξει τους 140.000 επισκέπτες το 2019. Ζητώ με την ψήφο σας, να δείξετε την εμπιστοσύνη και την πίστη στο πρόσωπό μου, ώστε εκπροσωπώντας σας η Περιφέρειά μας, ένας κατά γενική ομολογία πολυπαθής τουριστικός προορισμός, να αποκτήσει μια δυνατή φωνή στο επαγγελματικό μας όργανο, που είναι το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η εκλογή μου θα συνεισφέρει στο να ακουστεί η φωνή μας, περισσότερο και ουσιαστικότερα.

Για όσους δεν έτυχε να γνωριστούμε ακόμη από κοντά, επισυνάπτω το βιογραφικό μου, καθώς και το προσωπικό μου τηλέφωνο, ώστε να είμαστε πάντα σε επαφή και είναι χαρά μου να γνωριστούμε, ώστε να έχετε ιδίαν αντίληψη ποιος σας εκπροσωπεί στο κεντρικό επαγγελματικό μας όργανο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς σας περιμένω πάντα να συζητήσουμε προβλήματα, πιθανά θέματα ανάπτυξης των περιοχών μας και των επιχειρήσεων μας.

Μην ξεχνάμε όλοι μας ότι η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να έχουμε δυνατή εκπροσώπηση του κλάδου μας στα δρώμενα της τουριστικής ανάπτυξης των προορισμών μας σε τοπικό επίπεδο και της χώρας μας παγκοσμίως. Το αξίζουμε!!!»

Ο Στέλιος Μάντζαρης

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Α/ΤΕΙ του Πειραιά, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομολογία του Εμπορίου (LawinBusiness) στο SyracuseUniversity, NYC,USA,(1988) καθώς και στην Καινοτομία της Επιχειρηματικότητας στον τουρισμό με ειδίκευση στο DestinationManagement (2016).

Έχει αναπτύξει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ινδονησία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κατάρ, Βουλγαρία κ.α.) από το 1991 έως σήμερα, στον τομέα των κατασκευών, και του εμπορίου.. Κύριο μερίδιο δράσης και αποτελεσματικότητας στα περισσότερα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας, είναι στο Βusiness Development και ιδιαίτερα στο τουριστικό κομμάτι της αγοράς. Το Varos VillageTraditional Hoteland Residences στη Λήμνο είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο «πείραμα» του πως μπορεί ο Ελληνικός Τουρισμός να ξεφύγει από τα στεγανά των 3S, και να αναπτύξει εξαιρετικά δείγματα επιτυχημένης επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένης στο απόλυτο Ελληνικό περιβάλλον.

Τον ξενοδοχειακό τομέα, τον υπηρετεί και από τη θέση του Προέδρου της Ενώσεως Ξενοδόχων Λήμνου. Μαζί με την εξαιρετική ομάδα του έχει βοηθήσει στο να έχει γίνει η Λήμνος τα τελευταία χρόνια, τουριστικός προορισμός υψηλού επιπέδου και να παρουσιάσει υψηλά αυξητικά ποσοστά στον αριθμό επισκεπτών του νησιού ( Επίπεδο αύξησης στο νησί για τα τελευταία 3 χρόνια πάνω από 45%).

Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου « Οι φίλοι του ANZAC από την Λήμνο» ( TheLemnos' Friends of ANZAC-Association).

Από τον Σεπτέμβρη του 2020 συνεργάζεται με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ως «Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού, Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημοσιότητας και Δημοσίων Σχέσεων, Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου»

Έχει διατελέσει:

  • Ειδικός σύμβουλος για εμπορικά θέματα στο Ελληνο - Νότιο-Αφρικανικό Επιμελητήριο (2001 - 2003)

Ειδικός σύμβουλος για εμπορικά θέματα στην Πρεσβεία της Ινδονησίας στην Αθήνα, καθώς και αντιπρόεδρος στο Ελληνο-Ινδονησιακό Επιμελητήριο (2000-2009).

Έχει κάνει παρουσιάσεις σε μια σειρά από επιστημονικά άρθρα όπως:

  • Ευρωπαϊκά Αναπτυξιακά προγράμματα -Μελέτη εφαρμογής για την τοπική ανάπτυξη της νήσου Λήμνου μέσω του προγράμματος Leader, http//:Academia.Edu.article., Ιανουάριος 2017
  • Η Λήμνος ως εναλλακτικός τουριστικός προορισμός - Μελέτη περίπτωσης VarosVillageTraditionalHotelandResidencies, http//:Academia. article., Ιανουάριος 2017.
  • Δημιουργία- Κρίση και κριτική προσέγγιση για D.M.O.: Μελέτη περίπτωσης - Λήμνος -Βόρειο Αιγαίο, http//:Academia.Edu. article., Απρίλιος 2017.
  • Κριτική αξιολόγηση μοντέλου ανάπτυξης: Μελέτη περίπτωσης - Λήμνος -Βόρειο Αιγαίο, http//:Academia.Edu.article., Μάιος 2017.
  • Σχεδιασμός Τουριστικού Προϊόντος: Σύγκριση μελετών περίπτωσης - Λήμνος - Βόρειο Αιγαίο / Gozo - Μάλτα, http//:Academia.Edu.article., Μάιος 2017
  • Ειδικές και Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού-Μελέτη Περίπτωσης: Λήμνος, η "Ανεμόεσσα" του Βορείου Αιγαίου, http//:Academia.Edu.article., Ιούνιος 2017

Είναι παντρεμένος με τη Λένα Κ. Λιάσκα, και μοιράζουμε τη ζωή μας στην Αθήνα και στη Λήμνο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey