Διαφημιστική καμπάνια για την τουριστική προβολή από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

«Διακοπές Αλλιώς» στα νησιά μας [Vids-Pics]

10/06/2020 - 17:28 Ενημερώθηκε 16/06/2020 - 13:12

Με το σύνθημα «Πάμε Βόρειο Αιγαίο» για διακοπές αλλιώς πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η παρουσίαση  της νέας τουριστικής καμπάνιας της Περιφέρειάς μας η οποία απευθύνεται σε Έλληνες τουρίστες  και αφορά αποκλειστικά το φετινό καλοκαίρι.

Παρουσίαση

Στην παρουσίαση συμμετείχε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ν. Νύκτας υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού καθώς και ο  Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας για θέματα τουρισμού Γ. Τζιάλας, πρ. Γ.Γ Τουρισμού. Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και επαγγελματικών ομάδων τουρισμού.

Παρακολουθείστε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση

Διαχείριση κρίσης

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της Περιφέρειας Βορείου να διασώσει τη φετινή δύσκολη σεζόν για τα  νησιά μας, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης επισήμανε ότι με πολύ μικρό κόστος και την αφιλοκερδή συμμετοχή γνωστών πρωταγωνιστών του θεάτρου, του αθλητισμού, της μουσικής και της τηλεόρασης η Περιφέρεια προχώρησε στη δημιουργία  διαφημιστικών μηνυμάτων για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το διαδίκτυο τα οποία θα προβληθούν το επόμενο διάστημα σε όλα τα γνωστά δίκτυα ενημέρωσης της χώρας μας.

Διάσημοι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνιστές των διαφημιστικών σποτ, είναι για τη Λέσβο η δημοφιλής παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, για τη Λήμνο ο γνωστός ερμηνευτής  Στέλιος Ρόκος, για τη Χίο ο μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης, για τη Σάμο ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς και για την Ικαρία η γνωστή ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη. Το γενικό σποτ για όλα τα νησιά της Περιφέρειας μας ανέλαβε η Μιμή Ντενίση.

Διαφημιστικό σποτ Λέσβου

 

Συνολική προσπάθεια

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη η συγκεκριμένη δαπάνη θα καλυφθεί αποκλειστικά από πόρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενώ όπως επισήμανε στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή και νέος διαγωνισμός, με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ  για την ανάδειξη εταιρείας η οποία θα αναλάβει συνολικά την τουριστική προβολή των νησιών μας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey