Πλαζ Τσαμάκια

Άνοιξε και μας περιμένει...[Vid]

05/06/2020 - 10:03 Ενημερώθηκε 10/06/2020 - 16:18

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ξεκίνησε τη λειτουργία της η πλαζ Τσαμάκια τη διαχείριση της οποίας έχει η Αναπτυξιακή Διαδημοτική Επιχείρηση Λέσβου (ΑΔΕΛ).

Όπως αναφέρει στο «Ε» ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Σωτήρης Μαρινάτος φέτος τα δεδομένα στην πιο δημοφιλή παραλία της πόλης μας έχουν αλλάξει σημαντικά κι έχουν προσαρμοσθεί  στο νέο υγειονομικό κώδικα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα αυτά στο χώρο της παραλίας και στους αθλητικούς χώρους μπορούν να φιλοξενηθούν έως 234 άτομα, ενώ οι ξαπλώστρες και τα τραπεζοκαθίσματα έχουν τοποθετηθεί με τις ανάλογες αποστάσεις μεταξύ τους όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία

Εισιτήριο

Η γενική είσοδος για τους ενήλικες άνω των 18 ετών είναι 2 ευρώ, ενώ ισχύουν μειωμένες τιμές για τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία. Ειδικότερα, για παιδιά έως 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Από 6 έως 12 η είσοδος είναι 50 λεπτά και από 12 έως 18 υπάρχει εισιτήριο του 1 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο του 1 ευρώ ισχύει  και για τα μέλη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Παράλληλα, η ΑΔΕΛ προχώρησε σε μία εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά για τους λουόμενους με την έκδοση ειδικής κάρτας που θα στοιχίζει 8 ευρώ και θα χρησιμοποιείται για 10 επισκέψεις.

Επισκευές

Τις προηγούμενες ημέρες, τα συνεργεία της Επιχείρησης πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού και επισκευές στο χώρο της παραλίας, ενώ έγινε και αντικατάσταση του εξοπλισμού που είχε φθαρεί.

Δύσκολη πρόσβαση

Το μεγάλο αγκάθι ωστόσο στη φετινή λειτουργία της πλαζ  είναι η πρόσβαση στην παραλία, αφού ο δρόμος λόγω των εργασιών ανάπλασης της περιοχής, παραμένει κλειστός.

Όπως αναφέρει ο Σ. Μαρινάτoς δυστυχώς δεν βρέθηκε προς το παρόν βιώσιμη λύση για το πρόβλημα και  όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν την πλαζ θα πρέπει να αφήνουν το αυτοκίνητο τους στο κοντινότερο πάρκιν  και να διανύουν το υπόλοιπο της απόστασης πεζοί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey