FOLLOW US

Δήμος

  • 145 υπογραφές επωνύμων συμπολιτών μας ...συνοδεύουν τη διακήρυξη και στηρίζουν την προσπάθεια της αυτοδιοικητικής αυτής κίνησης στο δήμο Μυτιλήνης
«Με Πυξίδα τον Πολίτη» η παράταξη της Εριφύλης Χιωτέλλη

Τη διακήρυξη και την ονομασία  της παράταξης που ηγείται η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα , η οποία μάλιστα συνοδεύεται από 145 υπογραφές επώνυμων πολιτών, που στηρίζουν την προσπάθεια της αυτοδιοικητικής αυτής κίνησης που κινείται στο χώρο της αριστεράς και του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου , έχοντας και τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος. Το όνομα της παράταξης είναι «Με Πυξίδα τον Πολίτη» και στη διακήρυξη της  σημειώνονται τα παρακάτω:

Η διακήρυξη

«Από τον Σεπτέμβρη , στο νέο Δήμο Μυτιλήνης θα ανήκουν οι δημοτικές ενότητες της Μυτιλήνης, της Γέρας, του Πλωμαρίου, της Αγιάσου, του Ευεργέτουλα και της Θερμής.

Όλοι και όλες εμείς, πολίτες του νέου Δήμου Μυτιλήνης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας βασισμένοι πάνω σε αρχές και αξίες. Συμμετέχουμε στη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, «με Πυξίδα τον Πολίτη» που θα πάρει την ευθύνη για μια νέα αρχή στον Δήμο Μυτιλήνης. Ενός Δήμου που θα νοιάζεται, θα ακούει, θα δίνει χώρο στους πολίτες, που θα είναι αποτελεσματικός και δημοκρατικός.

Ο δήμος Μυτιλήνης θα έχει έγνοια για τους πολλούς!

Θέλουμε ό Δήμος μας να έχει καθημερινή έγνοια για τις γειτονιές της πόλης και τα χωριά. Καθημερινότητα δεν είναι μόνο να μαζεύει ο δήμος τα σκουπίδια. Καθημερινότητα είναι και οι συγκοινωνίες, οι χώροι πάρκινγκ, ο επαρκής φωτισμός. η πολιτική προστασία, η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών. Μπορεί να το κάνει! Με πρόγραμμα και σχέδιο. Σε συνεργασία με τους κατοίκους από κάθε γειτονιά και τα νέα κοινοτικά συμβούλια στα χωριά.

Θέλουμε ό Δήμος μας να έχει καθημερινή έγνοια για την υγεία των πολιτών και να φροντίζει όσο και όπως μπορεί για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. Μπορεί να το κάνει! Με την αναβάθμιση των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων. Με την αναβάθμιση της υπηρεσιών πρόνοιας. Με μια ουσιαστική κοινωνική πολιτική, με σχέδιο και πρόγραμμα, που θα ξεκινάει από την πρόληψη και θα αγκαλιάζει όλο τον πληθυσμό του Δήμου.

Θέλουμε ό Δήμος μας να έχει καθημερινή έγνοια για όσους και όσες είναι άνεργοι. Να μην θεωρεί ότι αυτό "δεν είναι η δουλειά του". Μπορεί να το κάνει. Με τους οικονομικούς πόρους που θα διαχειρίζεται και τα έργα που θα εκτελεί να δίνει προτεραιότητακαι στη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Θέλουμε ό Δήμος Μυτιλήνης να έχει καθημερινή έγνοια για τους επαγγελματίες της πόλης και των χωριών, τους μισθωτούς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με σχέδιο και πρόγραμμα. Η «ανάπτυξη» για εμάς θέλουμε να αρχίζει από τώρα και να καλυτερεύει τη ζωή μας κάθε μέρα.

Ο δήμος Μυτιλήνης θα ακούει τους πολίτες!

Θέλουμε ο Δήμος Μυτιλήνης να μας ακούει! Να ακούει τις προτάσεις μας.

Να τις παίρνει υπόψη του και να τις σέβεται!

Να ακούει, όσους και όσες από εμάς ασχολούμαστε με την εκπαίδευση των παιδιών μας, να ακούει τη φωνή των μαθητών και φοιτητών μας.

Να ακούει όσους και όσες νοιαζόμαστε για τα αδέσποτα, τη φύση και το περιβάλλον, όσους και όσες ασχολούμαστε και παράγουμε πολιτισμό, δραστηριοποιούμαστε στον αθλητισμό, κάνουμε ποδηλασία, τζόκινγκ ή περίπατο.

Να ακούει όλους και όλες που θέλουμε να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στη μια και μοναδική παραλία της πόλης, που διαμαρτυρόμαστε για την κατάληψη του δημόσιου χώρου γιατί δεν μπορούμε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια και τους σκοτεινούς δρόμους.

Να ακούει, να προσέχει και να διευκολύνει όσους και όσες είμαστε πολίτες με ειδικές ανάγκες.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα δίνει χώρο στους πολίτες!

Η περιουσία του Δήμου Μυτιλήνης είναι συλλογικό αγαθό, δεν είναι τσιφλίκι του κάθε παράγοντα. Τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, τα άδεια κτήρια, το νερό, τα βοσκοτόπια, τα δάση και οι ελαιώνες είναι ένας πλούτος που ανήκει και πρέπει να αποδίδει σε όλους και σε όλες μας.

Θέλουμε ο Δήμος να μας δίνει χώρο. Για να στεγάσουμε την πολιτιστική δημιουργία. Για να φτιάξουμε τους νέους, αλληλέγγυους συνεταιρισμούς. Για εμάς, η Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία είναι μοντέλο που μπορεί να συμβάλλει στη δίκαιη ανάπτυξη του τόπου.

 

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα αξιοποιεί τις δυνατότητες!

Αν μέχρι τώρα ακούμε ότι ο δήμος "παίρνει συνεχώς χρηματοδοτήσεις", για "έργα και παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών" και αυτό δεν το βλέπουμε στην πράξη, δεν είναι γιατί αυτές οι χρηματοδοτήσεις δεν υπάρχουν. Είναι γιατί ο Δήμος Λέσβου «δυσκολεύεται» να αξιοποιήσει αυτές τις δυνατότητες.

 

Θέλουμε το Δήμο Μυτιλήνης, ένα Δήμο οργανωμένο. Ένα Δήμο, που οι εργαζόμενοί του θα είναι περήφανοι που θα δουλεύουν σε σύγχρονο περιβάλλον και θα παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες.

Θέλουμε, ο Δήμος Μυτιλήνης, να καλλιεργεί αδελφικές σχέσεις και σχέσεις συνεργασίας με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Η διάσπαση του Δήμου Λέσβου θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή όλων μας και ταυτόχρονα θα ανοίξει νέους μεγάλους ορίζοντες για την ανάπτυξη συνολικά του νησιού.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα στηρίξει το ξαναζωντάνεμα των χωριών!

Με τη μεταρρύθμιση του "Κλεισθένη", οι κοινότητες αποκτούν ξανά τη δική τους διοίκηση, πόρους και αποφασιστικές αρμοδιότητες. Θα μπορούν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν έργα. Θέλουμε να στηρίξουμε τα νέα κοινοτικά συμβούλια, με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον νέο και αναβαθμισμένο ρόλο τους. Θέλουμε τα χωριά μας να ξαναζωντανέψουν.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα είναι ένας Δήμος με ανοιχτούς ορίζοντες

Θέλουμε ο Δήμος Μυτιλήνης να καλλιεργεί σχέσεις ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας με τους γειτονικούς δήμους της Τουρκίας, προς όφελος και των δύο πλευρών. Να προβάλλεται η θετική εικόνα της Λέσβου στη διεθνή κοινή γνώμη, η Λέσβος της αλληλεγγύης, της ομορφιάς του τόπου και των ανθρώπων του.

Θέλουμε να αντιμετωπίζονται με ανθρωπιά και αλληλεγγύη οι Ρομά, οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και όλες οι ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας.

Θέλουμε να νοιώθουμε ασφάλεια, να περιορίζονται συνεχώς οι αρνητικές επιπτώσεις του προσφυγικού, να επιταχύνονται οι διαδικασίες που αφορούν το χρόνο παραμονής των προσφύγων, να αντιμετωπίζεται η παραβατικότητα των λίγων, που δυσφημούν τους πολλούς.

Θέλουμε ένα Δήμο αλληλέγγυο, ανοιχτό, δημοκρατικό και αποτελεσματικό!

Ένας Δήμος που δεν νοιάζεται και δεν ακούει όλους τους πολίτες του, δεν μπορεί να είναι δημοκρατικός. Αν δεν είναι δημοκρατικός δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός.

Είναι ένας Δήμος για τους λίγους. Για τους "δικούς μας που πρέπει να βολέψουμε", για τους "ημετέρους που πρέπει να εξυπηρετήσουμε", για τον δήμαρχο και τους συμβούλους του "που πρέπει να ξαναβγούν".

Είναι ένας Δήμος που δεν τον θέλουμε: Απωθητικός, πασαρέλα υποψηφίων «ονομάτων» χωρίς στόχευση και πρόγραμμα, μηχανισμός προσωπικής προβολής και όχι προσφοράς και υπηρέτησης της κοινωνίας .

Εμείς, πολίτες του Δήμου Μυτιλήνης, η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του τόπου, θέλουμε να αλλάξουν όλα αυτά! Είμαστε εδώ και είμαστε παρόντες και παρούσες!

Φτιάχνουμε τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που θα κάνει τη νέα αρχή για το Δήμο μας!

Για τον Δήμο Μυτιλήνης που όλοι θέλουν. Ένα Δήμο που θα νοιάζεται και θα παρεμβαίνει!

Έλα μαζί μας!»

 

Οι υπογραφές που συνοδεύουν τη διακήρυξη

Την ιδρυτική διακήρυξη υπογράφουν οι παρακάτω:

1 ΑΒΡΑΑΜ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ναυτικός

2 ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ Εκπαιδευτικός

3 ΑΔΑΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ Συνταξιούχος

4 ΑΔΑΜΤΖΙΚΗ ΜΙΤΣΗ Εκπαιδευτικός

5 ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Τουριστικός Πράκτορας

6 ΑΛΕΝΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Υπάλληλος ΔΟΥ Μυτιλήνης

7 ΑΛΕΞΙΟΥ ΦΩΤΗΣ Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

8 ΑΜΒΑΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ελεύθερος επαγγελματίας

9 ΑΝΔΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Επισκέπτρια Υγείας, Διευθύντρια ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής Νοσοκομείου Μυτιλήνης

10 ΑΝΙΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δ/ντής Παθολόγος Γ. Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου

11 ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗ ΜΥΡΤΩ Δικηγόρος

12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΩΤΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

13 ΑΡΑΠΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ Επαγγελματίας

14 ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

15 ΑΡΜΟΥΤΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ Εκπαιδευτικός

16 ΑΤΖΕΜΗ ΙΩΑΝΝΑ Ιδιωτικός. Υπάλληλος

17 ΒΑΜΒΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

18 ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ Σύμβουλος υπουργείου υγείας

19 ΒΑΜΒΟΥΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ναυπηγός Μηχανικός

20 ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσιογράφος

21 ΒΑΣΙΛΕΛΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ Διακοσμήτρια

22 ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Συνταξιούχος-Σκηνοθέτης

23 ΒΟΥΝΑΤΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Χημικός Μηχανικός

24 ΒΟΥΝΑΤΣΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ Οικιακά

25 ΓΑΤΟΥ ΑΝΝΑ Συνταξιούχος

26 ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ Αρτοποιός

27 ΓΕΡΟΥ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ Υπάλληλος Γ.Γ. Αιγαίου

28 ΓΙΑΒΡΗ ΕΛΕΝΗ Εκπαιδευτικός

29 ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Ιατρός Παθολόγος

30 ΓΙΑΣΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

31 ΓΙΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Επιχειρηματίας

32 ΓΚΟΛΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

33 ΔΑΛΑΚΑ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

34 ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ Εκπαιδευτικός

35 ΔΑΛΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος

36 ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Αρχαιολόγος

37 ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ ΕΦΗ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

38 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Εικαστικός

39 ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΒΙΚΥ Νοσηλεύτρια

40 ΔΙΓΙΔΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Πολιτικός μηχανικός

41 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

42 ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

43 ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Κοινωνικός Ανθρωπολόγος

44 ΖΕΡΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος

45 ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ Καθηγήτρια Αγγλικών

46 ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Κοινωνική Λειτουργός

47 ΖΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου

48 ΖΙΩΓΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο» Συντονιστής Δ/ντης Μ.Ε.Θ.

49 ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δάσκαλος, Δ/ντης Δημοτικού Σχολείου Παππάδου

50 ΖΩΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Ομότιμος καθηγητής, πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

51 ΙΟΡΔΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Πολιτικός Μηχανικός, Φωτογράφος

52 ΙΝΤΖΙΡΤΖΗ ΦΑΝΗ Ιδιωτικός Υπάλληλος

53 ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος

54 ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος ΟΤΕ, Σκιτσογράφος

55 ΚΑΛΑΒΡΕΖΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ Εκπαιδευτικός

56 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Φιλόλογος

57 ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Εκπαιδευτικός, Γεν. Γρ. ΔΣ Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας , Διευθυντής 8ου Δημ. Σχολείου Μυτιλήνης

58 ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ Κοινωνιολόγος-Διαμεσολαβητής ΡΟΜΑ

59 ΚΑΛΦΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ Συνταξιούχος Βρεφονηπιοκόμος

60 ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Εκπαιδευτικός

61 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΑΝΝΑ Εκπαιδευτικός

62 ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ Επιχειρηματίας

63 ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΒΑΣΩ Δασκάλα

64 ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Τουριστικός πράκτορας

65 ΚΑΡΔΑΜΗΛΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Συμβασιούχος Δημόσιου Τομέα

66 ΚΑΡΔΑΤΟΥ ΟΛΝΤΙΝΑ Δικηγόρος

67 ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΝΑ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

68 ΚΑΣΚΑΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επιχειρηματίας

69 ΚΑΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Μαθηματικός

70 ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΕΡΟΠΗ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

71 ΚΟΡΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Διδάκτωρ Χημικός Υπεύθυνος Σχολικών Εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών

72 ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Δημοτικός Υπάλληλος

73 ΚΟΥΤΡΟΥΠΗ ΑΡΙΣΤΟΘΕΑ Ιδιωτικός Υπάλληλος Ναυτεμπορική Α.Ε

74 ΚΟΥΤΣΟΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Νοσηλευτής, Προϊστάμενος Παιδιατρικής κλ.,μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Ν. Μυτιλήνης

75 ΚΟΥΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Εκπαιδευτικός

76 ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΛΑΚΗΣ Διευθύνων Σύμβουλος ΑΔΕΛ

77 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιατρός Ορθοπεδικός

78 ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΗΣ Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

79 ΛΕΒΕΝΤΕΛΛΗ ΑΣΠΑΣΙΑ Η γυναίκα από την Καλλιθέα που νίκησε την WIND

80 ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Γυμναστής

81 ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αρχιτέκτονας Μηχανικός

82 ΜΑΪΣΤΡΕΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

83 ΜΑΝΙΑΤΗ ΕΛΕΟΝΟΡΑ Κυτταρολόγος, Δ/ντρια Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης

84 ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ Πολιτικός Μηχανικός

85 ΜΑΝΩΛΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τελωνιακός

86 ΜΑΡΑΜΑΘΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Φυσικοθεραπεύτρια

87 ΜΑΡΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Επαγγελματίας

88 ΜΑΤΖΙΩΚΑ ΓΙΩΤΑ Νοσηλεύτρια ΜΕΘ

89 ΜΑΥΡΑΠΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Εκπαιδευτικός Γυμναστής

90 ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος ΔΕΥΑΜ

91 ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Φιλόλογος

92 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ Συνταξιούχος τραπεζικός

93 ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δικηγόρος

94 ΜΠΑΛΜΠΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος Στρατιωτικός, Διοικητής ΚΥΤ Μόριας

95 ΜΠΟΥΛΜΠΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Διοικητικός Υπάλληλος Πανεπιστήμιου Αιγαίου, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων

96 ΜΠΟΥΡΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Εκπαιδευτικός

97 ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Τελωνιακός

98 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΡΑΤΗΣ Συνταξιούχος Ένωσης Συνεταιρισμών Λέσβου

99 ΠΑΛΙΒΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Νοσηλεύτρια, προϊσταμένη ΜΕΘ

100 ΠΑΛΙΒΑΝΗ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Ένωσης Συνεταιρισμών Λέσβου

101 ΠΑΛΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Συνταξιούχος, Πρώην Δ/ντρια Δημόσιας Βιβλιοθήκης

102 ΠΑΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης

103 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια

104 ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Φαρμακοποιός

105 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος

106 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ Εκπαιδευτικός

107 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ Οικονομολόγος

108 ΠΑΠΑΝΗ ΕΛΕΝΗ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

109 ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Συνταξιούχος ΟΑΕΕ

110 ΠΑΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος Φαρμακοποιός

111 ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ Εκπαιδευτικός

112 ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Αρχιτέκτονας

113 ΠΙΤΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γυμναστής, Δ/ντης Γυμνασίου Μόριας

114 ΠΡΙΝΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Εκπαιδευτικός

115 ΡΑΣΒΙΤΣΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΑ Συμβολαιογράφος

116 ΡΟΥΝΗ ΛΙΑΝΑ Οικιακά

117 ΣΑΒΒΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Συνταξιούχος Ταμείου Εμπόρων

118 ΣΑΚΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Δ/ντής ΕΛΤΑ

119 ΣΑΜΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Εκπαιδευτικός

120 ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ Δικηγόρος

121 ΣΑΜΠΑΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου

122 ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρώην Δ/ντης Αγροτικής Τράπεζα

123 ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ Δικηγόρος

124 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Δημοτικός σύμβουλος

125 ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Τελωνιακός Υπάλληλος

126 ΤΑΜΒΑΚΕΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ Ειδικευόμενη Ιατρός Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

127 ΤΑΞΕΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Επιχειρηματίας

128 ΤΑΤΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΑΚΗ ΕΡΙΦΥΛΛΗ Συμβολαιογράφος

129 ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Συνταξιούχος Πολιτικός μηχανικός

130 ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Οδοντίατρος Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

131 ΤΖΙΤΖΙΡΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Δημόσιος Υπάλληλος

132 ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου,

133 ΤΣΑΚΙΡΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Διοικητικός Υπάλληλος Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

134 ΤΣΑΚΜΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ Εκπαιδευτικός

135 ΤΣΕΝΙΚΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑ Υγιεινολόγος υπάλληλος ΕΦΕΤ

136 ΤΣΙΣΜΕΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Αστυνομικός, Φοιτητής

137 ΤΣΟΥΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξιούχος

138 ΦΡΑΓΚΟΥ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΗΒΑ Αρχιτέκτονας

139 ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΕΡΟΠΗ Προϊσταμένη Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων και τεχνικών έργων Β. Αιγαίου

140 ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟΥ ΝΤΙΝΑ Διοικητική Υπάλληλος Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

141 ΧΑΤΖΗΡΑΛΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πυροσβέστης

142 ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗ ΝΑΣΙΑ Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αιγαίου

143 ΨΑΡΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μαθηματικός, Δ/ντης Γυμνασίου Πέτρας

144 ΨΗΡΟΥΚΗ ΝΤΙΝΑ Δημοτικός Υπάλληλος

145 ΨΩΜΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
Ετικέτες
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top