FOLLOW US

Δήμος

  • Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Καλλονής, Ιγνάτης Καραθεοδώρου απαντά στις κατηγορίες των μελών του συμβουλίου προς το πρόσωπό του
Η «Μαύρη προπαγάνδα» καλπάζει...

Την δική του απάντηση σε όσα του «χρέωσαν» χθες με επιστολή τους στον Τύπο τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής, δίνει ο πρόεδρός του Ιγνάτης Καραθεοδώρου. Διασυνδέοντας χωρίς περιστροφές το timing της επιστολής αυτής, με το… «αντάρτικο των Βορείων» και περνώντας στην αντεπίθεση. Επίσης, ο κ. Καραθεοδώρου, μιλώντας στο «Ε», διέψευσε κατηγορηματικά ότι είναι εκείνος πίσω από τις «δολιοφθορές εκ των έσω» που καταγγέλλει ότι υφίσταται ο αντιδήμαρχος Καλλονής Ταξιάρχης Βέρρος. Αλλά τα όσα καταγράφει στην «απάντησή» του στους συναδέλφους του στην κοινότητα, επιβεβαιώνουν σε κάθε περίπτωση πως οι σχέσεις του με τον κ. Βέρρο, είναι διαταραγμένες.

 

«Πράγματι προκαλεί έκπληξη το Δελτίο τύπου, που εξέδωσαν ορισμένα από τα μέλη του Τοπικού συμβουλίου  Καλλονής. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι ο σκοπός τους και που στοχεύουν. Αυτό που μπορώ να δηλώσω είναι ότι μέχρι σήμερα, σε 80 αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου τηρήθηκαν οι δημοκρατικές και προβλεπόμενες διαδικασίες. Επίσης ότι τέσσερα χρόνια η συνεργασία μας ήταν άριστη.

Θα πρέπει τα μέλη να γίνουν πιο σαφή στις κατηγορίες που εκτοξεύουν στο πρόσωπο μου και στην διοίκηση μου . Τους προτρέπω αν έχουν στοιχεία σε βάρος μου να απευθυνθούν αρμοδίως στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και όχι να «λεονταρίζουν» και να διαδίδουν ψεύδη, διότι κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν συκοφάντες», σημειώνει στην επιστολή του ο κ. Καραθεοδώρου και συνεχίζει:

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτά δημιουργήθηκαν εντέχνως τώρα μετά τις αποφάσεις του Δημάρχου σχετικά με το «Αντάρτικο της Β.Δ Λέσβου».

Υπενθυμίζω στους καταγγέλλοντες ότι για την Δ.Ε Καλλονής δεν έχει αλλάξει κάτι σε θεσμικό επίπεδο, αλλά μόνο η παραφιλολογία και η «μαύρη προπαγάνδα» συνεχίζουν να καλπάζουν. Τα θέματα αυτά λύνονται στις αίθουσες των συμβουλίων, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν αρθήκαμε να τους ακούσουμε επί συγκεκριμένων θεμάτων και σε πραγματικά γεγονότα.

 

«Εγώ δεν χειραγωγώ κανέναν…»

Μπορούμε όλοι να έχουμε συμπάθειες ή αντιπάθειες , αλλά το κοινό συμφέρον αλλιώς προστάζει. Το έργο μας φαίνεται , είναι μεγάλο και γίνεται πάντα με συλλογική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να το ιδιωτικοποιείται για προσωπικό όφελος.

Από την δική μου πλευρά δηλώνω ότι θα μείνω στη θέση που με επέλεξαν οι κάτοικοι της Καλλονής, μέχρι την τελευταία ημέρα, συνεχίζοντας να αγωνίζομαι, ηθικά, τίμια και νόμιμα, μένοντας πιστός στον όρκο του έδωσα για όλους τους Καλλονιάτες, άσχετα αν δυσαρεστούνται πρόσωπα, ομάδες ή φατρίες».

Ο κ. Καραθεοδώρου, καταλήγει με τη δική του «ψήφο εμπιστοσύνης» στο δήμαρχο, αλλά και με ένα ακόμη… «καρφί» που έρχεται να προστεθεί στα πολλά υπονοούμενα που εκτοξεύονται ένθεν κακείθεν τελευταία από την Καλλονή:

«Συμφωνώ με τις δηλώσεις του Δημάρχου σχετικά με τα έργα τις Δημοτικής Αρχής στην Δ.Ε Ερεσού-Άντισσας και επιθυμώ κάτι αντίστοιχο να δημοσιευτεί και για την Δ.Ε Καλλονής, ώστε να δουν  οι πολίτες το παραχθέν και παραγόμενο έργο και να σταματήσουν κάποιοι να το ιδιωτικοποιούν. Καλώ τα μέλη του συμβουλίου να επανέλθουν στον δρόμο της συνεργασίας και της δημιουργίας, να βγουν από την εσωστρέφεια και να παίρνουν αποφάσεις κατά συνείδηση και όχι επηρεασμένοι από συζητήσεις βραδινές σε ξενοδοχεία κατόπιν προσκλήσεων ατόμων που τους χειραγωγούν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΆΡΘΡΑ
Τελευταία τροποποίηση Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 11:12
Ετικέτες
FOLLOW US
Copyright © 2017 EmprosNet.gr
Εμπρος Ημερήσια Εφημερίδα Νομού Λέσβου - Καρά Τεπέ - Mυτιλήνη - 81100
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Top