Στις σκέψεις της κυβέρνησης

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους αθλητές

11/07/2021 - 22:00

Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους αθλητές σύμφωνα με πηγές της Κυβέρνησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου όπως φαίνεται ωριμάζει η σκέψη της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες για την αποφυγή ενός τέταρτου κύματος του κορωνοϊού όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Με δεδομένη την κατάσταση ύψιστης επιφυλακής στην οποία βρίσκονται κυβέρνηση και ειδικοί, αναπροσαρμόζοντας τους σχεδιασμούς τους, αναμένεται κλιμακωτή εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικότητας αναφορικά με το εμβόλιο του Covid-19 μέχρι και το φθινόπωρο, ανάλογα με τα τότε δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα γίνουν οριζόντια για όλες τις, προς το παρόν υπό εξέταση, πληθυσμιακές κατηγορίες, αλλά αποκλειστικά για τους εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας και δομές φροντίδας ευπαθών ομάδων, ενώ έπονται τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας, ωστόσο δεν αποκλείεται ανάλογα με τα δεδομένα του φθινοπώρου  να ακολουθήσουν και άλλες δύο.

Συγκεκριμένα ως ξεχωριστή κατηγορία αντιμετωπίζονται οι εκπαιδευτικοί που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ ακολουθούν κι άλλες κατηγορίες όπως οι στρατεύσιμοι, οι αθλητές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σωματείων ή σε ειδικά τμήματα των σωμάτων ασφαλείας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey