Τεράστια επιτυχία για τη Μυτιληνιά αθλήτρια

«Χρυσή» η Κάσσου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

19/02/2022 - 19:30

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για την Μυτιληνιά Μαρία Κάσσου, η οποία την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μ. στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. 

Η ανοδική πορεία της Μαρίας Κάσσου αποτυπώνεται περίτρανα στις εμφανίσεις της τους τελευταίους μήνες, με τελευταίο επίτευγμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με 9.32.59, ενώ έχασε για λίγο το όριο για κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της. 

Η νεαρή αθλήτρια λίγους μήνες από την καλή παρουσία στις διοργανώσεις ανωμάλου έδειξε, εξίσου αποτελεσματική και στις διοργανώσεις του κλειστού, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Η Κάσσου έτρεξε έξυπνα και με τακτική, αφού έμεινε σε όλη τη κούρσα πίσω από την Ρουμάνα και στα τελευταία 250 μ. έκανε την αντεπίθεση της που της έδωσε την πρώτη θέση κι άφησε δεύτερη τη Σιρμπού (9.32.82). 

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ συνέτριψε όλα τα ατομικά της ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό κι έδειξε πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να διεκδικήσει επιδόσεις που θα της επιτρέπουν καλά πλασαρίσματα σε διεθνείς διοργανώσεις. Παράλληλα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου, η Κάσσου έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας το οποίο είναι 9.32.33 και ανήκει στην Αναστασία Καρακατσάνη. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey