Συγχαρητήρια Μουτζούρη στον παραολυμπιονίκη

Χάλκινο μετάλλιο στον Νικολαΐδη από τον Σκουτάρο

07/09/2021 - 11:11

Ο Στράτος Νικολαΐδης πήρε την τρίτη θέση στη σφαιροβολία F20 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, το δεύτερο της Ελλάδας στον στίβο και το έκτο συνολικά στο Τόκιο.

Ανατροπή στον τελικό της σφαιροβολίας F20 των Παραολυμπιακών Αγώνων, με τον Στράτο Νικολαΐδη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο!
Ο Νικολαΐδης αρχικά είχε καταταγεί τέταρτος, ωστόσο έγιναν ενστάσεις μετά τον τελικό από τις οποίες βγήκε κερδισμένος ο Ελληνας παραολυμπιονίκης, που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου!
Η βολή του στα 15,93μ. έφερε το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα, ενώ κερδισμένος ήταν και ο έτερος φιναλίστ του αγωνίσματος, ο Λεόντιος Στεφανίδης.

Μπράβο Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς, συγχαίρουν τον Στράτο Νικολαίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην σφαιροβολία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Με καταγωγή από τον Σκουτάρο, ο Λέσβιος Ολυμπιονίκης μας έκανε υπερήφανους και μας έδωσε μαθήματα ζωής. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και στους  κωπηλάτες Στράτο Τριαντάφυλλου του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ και Ανδρέα Αθανασιάδης Καούδη για την κατάκτηση της 1ης θέσης (7ης στο σύνολο)  στον Μικρό τελικό του διπλού σκίφ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας  κάτω των 23 ετών της Πολωνίας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey