Παραμένει θολό το τοπίο

Την Τετάρτη τα σπουδαία για τον Αετό!

19/06/2020 - 18:23

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη αναφορικά με τη συμμετοχή του σωματείου στη Γ Εθνική, κύλησε η γενική συνέλευση του Αετού Λουτρών την περασμένη Τετάρτη.

Ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Σπανός αρχικά ανακοίνωσε την διενέργεια εκλογών προσεχώς για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και έπειτα επικεντρώθηκε στο θέμα της συμμετοχής του σωματείου στην Γ Εθνική.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σταύρος Γριππιώτης ο οποίος έδωσε το παρών, αναλύοντας κυρίως τις οικονομικές υποχρεώσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας και κατέθεσε παράλληλα πρόταση δημιουργίας επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με Δήμο, Περιφέρεια και ΕΠΣΛ, αναζητώντας πόρους για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή, με την επιτροπή η οποία αποτελείται πέρα από τον πρώην πρόεδρο του σωματείου επίσης από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παναγιώτη Χριστόφα, τον πρόεδρο της Κοινότητας Βασίλη Μαμώλη και τον Νίκο Σπανό, να έχει ξεκινήσει ήδη επαφές.

Η συνέλευση η οποία διακόπηκε λόγω παρέλευσης ώρας, θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουνίου στην αίθουσα πολιτισμού και ώρα 20:00 και αναλόγως των αποτελεσμάτων θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι της ομάδας στη Γ Εθνική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey