Κρίσιμη η 3η αγωνιστική για «Αιο» και Αετό

Θέλουν και οι δύο την νίκη!

24/10/2020 - 18:30 Ενημερώθηκε 24/10/2020 - 18:35

Κομβικό σημείο για την πορεία τους στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής είναι η 3η αγωνιστική για τον Αιολικό και τον Αετό, με τους δύο εκπροσώπους της Λέσβου να ψάχνουν την νίκη ώστε να παραμείνουν εντός των στόχων τους.

Ο Αιολικός μετά την ισοπαλία 2-2 την περασμένη Κυριακή με την Θύελλα Ραφήνας, αντιμετωπίζει αύριο στις 15:00 εκτός έδρας τον Αστέρα Βάρης, ο οποίος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει δείξει ότι είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου, έχοντας πετύχει το απόλυτο. Ο Αιολικός χρειάζεται τους 3 πόντους για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή καθώς σε τυχόν απώλεια και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, ίσως μπει από νωρίς σε περιπέτειες.

Ο Αετός μετά το νικηφόρο πέρασμα του από τη Χίο κόντρα στην Μικρασιατική με 1-2, αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 στα Λουτρά την ομάδα του ΑΟ Πυλίου Κω. Και οι δύο ομάδες ως στόχο έχουν τη παραμονή και με νίκη ο Αετός θα ισορροπήσει βαθμολογικά, θέτοντας καλές βάσεις για την παραμονή του στην κατηγορία αν και ακόμα έχει αρκετό δρόμο μπροστά του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey