Παρουσία 32 σωματείων

Τακτική γενική συνέλευση ΕΠΣΛ

17/07/2020 - 13:42

Την περασμένη Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την πλειοψηφία των σωματείων να δίνουν το «παρών».

Τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής βάσει τω νέων δεδομένων πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της ΕΠΣΛ στον ανοιχτό χώρο των κερκίδων του «Ταρλά» για την μεγαλύτερη ασφάλεια των παρευρισκομένων. Μετά το καλωσόρισμα του προέδρου κ. Σταύρου Ψαρρόπουλου, έγινε συζήτηση για τα πεπραγμένα της περασμένης ποδοσφαιρικής χρονιάς, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στη συνέχεια, εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2019-2020, ενώ αναλύθηκε από τον ταμία κ. Αντώνη Γιαννάκη και ο προϋπολογισμός του νέου έτος, ο οποίος επίσης ψηφίστηκε ομόφωνα.

Επιπλέον, έγινε αναφορά για τον τρόπο διεξαγωγής των νέων πρωταθλημάτων της Α και Β κατηγορίας, με κάποια σωματεία να παίρνουν τον λόγο και να εκφράζουν κάποιες απόψεις οι οποίες θα συζητηθούν σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο της εκτελεστικής επιτροπής για να παρθούν και να ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις σχετικά με τα πρωταθλήματα.

Επίσης, υπήρξε προβληματισμός και για το οικονομικό σκέλος και τα εμπόδια που ίσως κληθούν να αντιμετωπίσουν τα σωματεία σε μια ενδεχόμενη διακοπή των πρωταθλημάτων ή διεξαγωγής τους με περιοριστικούς όρους που δεν θα τους επιτρέψουν να έχουν έσοδα.

Τέλος, έγινε συζήτηση για το θέμα των διπλωμάτων των προπονητών που απαιτούνται όπως επίσης και για κάποιες μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να αγωνιστούν σε πρωταθλήματα μικρών κατηγόριων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey