Για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ

Συγχαρητήρια Βέρρου σε Ψαρόπουλο

02/11/2020 - 13:30 Ενημερώθηκε 02/11/2020 - 13:09

Με αφορμή την είδηση της υποψηφιότητας του Σταύρου Ψαρρόπουλου για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με ανακοίνωσή του  συγχαίρει «τον συντοπίτη μας, έμπειρο παράγοντα του λεσβιακού ποδοσφαίρου, για την επικείμενη ανάδειξή του στην ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το γεγονός πως ο σημερινός πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος, όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΟ, αποδεικνύει σύμφωνα με τον κ. Βέρρο, όπως αναφέρεται, την καθολική αποδοχή που τυγχάνει η προσωπικότητά του, σε έναν ομολογουμένως ιδιαίτερα δύσκολο χώρο.

«Είναι τιμή για τον τόπο μας και τον λεσβιακό αθλητισμό η επικείμενη ανάδειξη του Σταύρου σε Πρόεδρο της ΕΠΟ. Είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί του από την εποχή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και όχι μόνο, για να έχω την άποψη πως είναι το κατάλληλο πρόσωπο, την κατάλληλη στιγμή για το πολύπαθο τα τελευταία χρόνια ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου για τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΟ. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey