Με αντιπάλους από Αθήνα, Κρήτη και Ικαρία

Στον τρίτο όμιλο η «Σαπφώ»

10/09/2021 - 19:30 Ενημερώθηκε 10/09/2021 - 19:37

Τους αντιπάλους της για την νέα σεζόν έμαθε η Σαπφώ έπειτα από τον καταρτισμό των 4 ομίλων του πρωταθλήματος  από την Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Η εκπρόσωπος της Λέσβου στη Β Εθνική, τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο με άλλες επτά ομάδες από την Αθήνα, την Ικαρία και την Κρήτη.

3ος όμιλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΠΟΙ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΑΧΩΝ ΑΓΣ
ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΣ
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ
ΣΑΠΦΩ ΑΠΣ
ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΑΟ
ΧΑΝΙΑ ΑΟ

Η Σαπφώ στο δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ

Σπουδαία εξέλιξη για την ακαδημία ποδοσφαίρου Σαπφώ, η οποία εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2015, από ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών ΟΠΑΠ λαμβάνουν προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους. Επιπλέον, τους παρέχεται αθλητικό υλικό και πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.

Μεταξύ των προνομίων είναι η δωρεάν ιατρική ασφάλιση  όλων των αθλητών μέχρι και την ηλικία των 17 ετών, η συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά ακαδημιών και εθνικά ποδοσφαιρικά φεστιβάλ, η δωρεάν και διαρκής εκπαίδευση των προπονητών των ακαδημιών σε προπονητικούς τομείς που οι ίδιοι θα επιλέγουν, η δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους και η δωρεάν πρόγραμμα παρακολούθησης από εξειδικευμένους διατροφολόγους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey