«Μαγική» άνοδος για την Μυτιληνιά ομάδα

Στη Β Εθνική η Σαπφώ!

19/06/2020 - 15:33

Ήταν όνειρο και έγινε πραγματικότητα μόλις μέσα σε ένα χρόνο ζωής για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Σαπφώ, η οποία κέρδισε επάξια την άνοδο της στην Β Εθνική, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την διακοπή των πρωταθλημάτων από την ΕΠΟ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η παρουσία και η πορεία του Λεσβιακού σωματείου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ήταν εξαιρετική όλη τη φετινή σεζόν, με τελευταία μεγάλη επιτυχία την νίκη με 3-0 στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή απέναντι στον Εθνικό, που την ανέβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτή η νίκη ουσιαστικά έδωσε το προνομιούχο εισιτήριο για την ανώτερη κατηγορία, μετά την συνεδρίαση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα που αποφάσισε την άνοδο των πρωτοπόρων.

Πέρα από την ομάδα της Λέσβου αναμένεται να προβιβαστούν συνολικά 10 ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται οι έξι ομάδες που προπορεύονταν στο πρωτάθλημα στους 6 πρώτους ομίλους, καθώς και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονταν στην κορυφή των δύο υπο-ομίλων σε 7ο και 8ο αντίστοιχα.

Οι 10 ομάδες που προβιβάζονται στη Β' Εθνική είναι: 

Λέοντες Θεσσαλονίκης
Σειρήνες Γρεβενών
Μαγνησιακός Βόλου
Νίκη Τραγανού
Πόντιες Δραπετσώνας
Τράχωνες Αλίμου
Σαπφώ Λέσβου
Διαγόρας Ικαρίας
Κωακός Φιλίνος
Βασίλισσες Νότου

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey