Σέντρα τον Οκτώβριο στα τοπικά πρωταθλήματα

05/09/2021 - 19:00 Ενημερώθηκε 03/09/2021 - 17:08

Ανακοινώθηκε με αρκετή καθυστέρηση η προκήρυξη του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων Λέσβου και Λήμνου, τα οποία θα κάνουν σέντρα τον Οκτώβριο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το κύπελλο και τα πρωταθλήματα θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Η Α φάση κυπέλλου έχει οριστεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου ενώ η Α ΕΠΣΛ και Α1 Λήμνου θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα 9-10 Οκτωβρίου και η Β ΕΠΣΛ στις 16-17/10.

Στους αγώνες κυπέλλου θα συμμετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής και όλα τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας, ενώ προαιρετική είναι η συμμετοχή για τα σωματεία της Β’ κατηγορίας.

Οι προκριματικοί αγώνες Α΄ φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ των σωματείων της ΕΠΣΛ που θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή από την Α και Β κατηγορία μετά από κλήρωση θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες νοκ άουτ και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΚΑΠ. Η ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική θα πάρει μέρος από την τρίτη φάση του Κυπέλλου, ενώ η ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη θεωρείται γηπεδούχος.

Τέλος, οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30 στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey